Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nera86: dziewczynki (odebraly mi urode -tak sie mowi) ,zas chlopcy zawsze dodaja uroku ciezarnej -i to chyba prawda bo za kazdym razem w mojej rodzinie i u kolezanek to sie sprawdza
e tam. ja w ciazy bylam piekniejsza niz zwykle i mam dziewczynke. dla mnie mozna to wsadzic do ksiazki z zabobonami.
my przez 6 miesiecy codziennego i nic a wiec pewnie sa slabe
Albo, że jak się je kwaśne to chłopiec, a słoddie to dziewuszka. To są BZDURY jakieś. Ja się nie zmieniłam nic a nic, do tej pory nie tknęłam nic słodkiego z wyjątkiem lodów czasami (na samą myśl o słodyczach mnie skręca), no i będzie u nas dziewczynka.
no i pewnie! wszelkie rpzesądy o cerze, kształcie brzuszka, apetycie i innych to PRZESĄDY ;) dobre, jak każde inne - z czarnymi kotami, zakonnicami itp:) Ja też potwierdzam - nie sprawdzają się :) jestem żywym przykładem, że dziewczynka nie odbiera urody mamie, a apetyt na kwaśne i słone nie świadczy o tym, że będzie syn:) Od początku ciąży mam wstręt do ciasta, niektórzy mówili, że promienieję, więc na 100% chłopczyk, a ja od samego początku mówiłam do Niuni Hania i na 100% dziewczynka
nie mam większej ochoty ani na jedno ani na drugie, największą ochotę mam na nabiał Mąż się śmieje, że urodzi się Pudzian
czy stosujecie w ciąży jakieś specjalne kremy do twarzy, albo możecie polecić coś super nawilżającego
Calypso a jaką Ty masz skórę? Ja należę do wrażliwców.
później skóra zaczęła mnie po nim piec, więc ratowałam się zwykłym NIVEA i tak już od kilku miesięcy niestety,
mimo oliwki - tak swędzą, że rozdrapałabym je do krwi. Wtedy dodatkowo nakładam balsam dla dzieci - też Johnson's Baby.
ja od niedawna odkryłam własnie olejek arganowy i kwas hialuronowy - na twarz. Cera wygląda ładniej o wiele - nie wiem czy to tak zadziałało juz faktycznie, czy zbieg okoliczności. Ale w użyciu fajny, podobno b. zdrowy, więc narazie przy nim zostanę:) polecam Ci olejek arganowy, swietnie nawilza i wygladza skore, jak dla mnie rewelacje a tez mam mega wrazliwa i sucha cere...
ktore juz sie nie moga doczekac rozwiazania!! swoja droga obudzialam sie w nocy i taka mi mysl przeszla, ze Venus urodzialas hehe