Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pokazali mi go, dali ucałować, zabrali na ważenie i mierzenie, a mnie zaczęli zszywać (tu mi się już dłużyło), a potem przełożyli na normalne łóżko i zawieźli na salę, gdzie czekał już mąż.

[/url]
[/url]
)
). Pozniej sobie dozowalam juz, jak zaczynalam czuc, ze lekko cos mi cmi w brzuchu to klikalam przycisk i kolejna dawka cudownego przeciwbolowego plynu sie wlewala ;)
tylko wlasnie jakas w tej ciazy znerwicowana jestem i mi sie zbiera na rzyganie stad obawa ze jak sie zdenerwuje to znow zaczne sie dusic i kaszlec. Nawet jesli to mam nadzieje ze to opanuja czyms uspokajajacym.
[/url]
[/url]katka jestes chyba tu jedyna dziewczyna ktora wie o co chodzi z nerwicą i mnie rozumiechyba masz lub mialas to samo lub podobne objawowo
[/url]
no zobaczymy czy będę dzielna czy nie. Mąż mi powiedział ostatnio, że nie chce patrzeć jak będę cierpieć i mam wziąć ZZO ale ja odpowiedziałam, że zobaczę 
ale teraz to nic innego bym nie jadła, aż mąż ze strachem pyta co na obiad, bo ja w kółko robię naleśniki z serem
będzie miał silniejsze nasienie aby starać się o kolejne dzieciątko
,ze smazeniem mam problem bo takie mdlosci dostaje ze hoho
, nie pogardzilabym jajecznica ze szczypiorkiem ale cos kurcze szczypiorku dzis u mnie na rynku nie mieli ,
No i mam strasznie rwace bole podbrzusza i okolic pepka i skurcze na dole
Obstawiam, że wszystko się rozciąga i to to...
ale akurat tak miala z kazda ciaza ,no spa nie dziala na mnie zreszta jak kazde inne leki ,na bol musialam brac tramal by mi pomoglo
(oczywiscie nie w ciazy) Magnez tez biore, dobrze ,ze napisalas o swoich objawiach bo ja mam to samo a wiec to normalne
a przez to moje popuszczaniem boje sie ,nie wychwyce saczenia wod lodowych w ostatnim trymestrze ( z zadna mi same nie odeszly wiec nie wiem jak to jest), 1 ciaze donosilam ,ze sie tak wyraze bardzo kroplowkowo i tabletkowo ,druga zas 3 tygodnie przed terminem ,a jak tutaj bedzie ?' hmm na skurcze i ucucie ciagniecia do dolu musze miec oczy szeroko otwarte bo tak wlasnie za kazdym razem odczuwalam gdy poszlo mi rozwarcie ,juz od 8 tyg.ciazy mialam rozwarcie szyjki na 2 , gdyby nie to ze ladnie reagowalam na leki to chcieli mi zalozyc szef

wczoraj i dziś masowałam sutki i mimo tego poczułam tylko twardnienie brzuszka, nic więcej....
Przemyślałam sprawę znieczulenia i jeżeli samo się nie ruszy a będę miała indukcję to chyba wezmę ZZO. Wczoraj miałam na wieczór kryzys: ból krzyża, złe samopoczucie, bóle jak na @ i to wszystko...jestem zmęczona
sama napewno bym fisia dostala jakby moja kruszynka siedziala sobie tak dlugo w brzuszku , przyjdzie chwilka ta odpowiedznia i maluszek wyskoczy 
[/url]