Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wiem,ze to nie watek odpowieni do tego tematu alee czy ktoras z as zna jakas fajna stronke ze spodniami ciazowymi gdzie sa naprawde male rozmiary??
Wczoraj miałam koszmarny pod tym względem dzień, nawet moja ukochana chińszczyzna na obiad nie poprawiła mi samopoczucia.... Dziś nie zapowiada się lepiej
Ale kciuki za dziewczyny na czołówce cały czas zaciśnięte 
Tylko męża w tym śnie nie miałam - może go podświadomie wywaliłam ze snu, bo mnie wczoraj wieczorem wkurzył
[/url
[/url]Anairda a Ty jesli dobrze pamiętam miałaś się dopisać do listy po ostatnim USG...

[/url
[/url]
, skóra już nigdy nie będzie tak idealnie elastyczna jak w wieku 20 lat.
właśnie a czasami nie martwicię się w przód tym flakiem ja często o nim myślę mizerna dla tego że zawsze byłam szczupła i ciężko mi się przyzwyczaić do myśli że brzuch już nie będzie taki jak kiedyś ale arturek mi to zrekompensyje bo jest moim największym osiagnieciem :-)
Ja jakoś się nie przejmuję tym, że coś będzie nie tak. Bo i zapewne będzie. Już widzę, że mi przez ten brak ruchu pośladki osiadają, a po porodzie brzuch - wiadomo. Ale ja jak tylko dojdę do siebie po porodzie, to się na siłownię zapiszę. I jakoś się do formy wróci

kto to wie. Pamietaj, ze jak bedziesz miala indukcje to mozesz wczesniej przed przebiciem wod, poprosic o epidiural. Dla mnie skurcze po przebiciu wod plodowych byly najgorsze w calym moim porodzie
Gdybym wiedziala, ze moge dostac epidiural przed to bym wziela bez wahania. Pozniej musialam czekac 6 godzin na anestezjologa
madziaukwszystkie znajome , ktore w ostatnim czasie rodzily pisza by wziasc epidural przed indukcja,zeby nie czekac.
czego BARDZO NIE CHCE!w niektórych trzeba płacić.
kwiatuszek86 nie we wszystkich dają
Nie chodzi mi o to czy dają, tylko czy w ogóle mają :)
Moim zdaniem każda kobieta powinna mieć wybór czy rodzic z czy bez.

[/url
[/url]
tak was podczytuje i jesli chodzi o znieczulenie to ja jestem anty , rodzilam dwa razy i dalam rade bez ,moja psiapsiola rodzila ze znieczuleniem i w sumie to o wiele dluzej jej zeszlo ,po filmach tez wnioskuje ,ze chyba prawda jest z tym,ze trudniej wyczuc chocby moment parcia