Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
moze sie zaczac w kazdej chwili ,albo i nie .Niedarady okreslic czasu kazda z nas jest inna...U mnie np.cos zaczelo mnie pobolewac a po niecalych 5 godzinach mala juz byla na swiecie:)

[/url]
[/url]
[/url]
[/url]Nie wiedziałam też, że pobiera się mocz nie z 1. strumieniatez nie wiedziala,lekarka mi dopiero powiedziala jak mi kiepskie wyniki moczu wyszly
w szpitalu tylko wpychaja cyca do buzi i nie wyjasnia dokladnie jak dziecku piers podac to niestety po 2 dniach ma sie sutki we krwi- zgadzam sie, u mnie bylo tak samo, nie umialam Maksia nakarmic, On nie umial zlapac a siostra przyszla, wsadzila my sutek w buzie, maly zassal i tyle nauki... w domu byla gehenna w pierwszy dzien, maly glodny, sutka zlapac nie umial, pozniej juz mega glodny i nie bylo mowy i zjedzeniu, dalam wtedy mm na noc aby zasnal i wypoczal i w nocy jak wstal jakos poszlo... A co do poranionych sutkow, to jak juz zle sie zassie (ugryzie) to potem troche trwa zanim sie wyleczy a karmic trzeba na przemian jednak

noo dzis kolacyjka prawdziwej ciezarnej -sledziki z cebulka w oleju w sam raz na moje mdlosci
[/url]poloze sie na lewym boku to mi dretwieje lewa noga, na prawym to prawa i nie moge oddychac przez nos, na wznak budze sie z mdlosciami ciezarem i brakiem tchu, dzis to juz przegiecie bo sie wybudzalam co pol godziny. Chyba na siedzaco zaczne sypiacniestety mam tak samo:) My dzisiaj po wizycie - wszystko bdb:) Pan dr skomentował, że Piotruś chojnie odbarzony przez naturę atrybutem meskości - 1,4cm ;)hehehe... żebyście widzały minę tatusia ;) wszystko prawidłowo, waga nawet miło mnie zaskoczyła - okazało się, że ważę mniej ciut niż na tym etapie w poprzedniej ciąży. A apetyt mam smoka, się bałam że waga mnie powali ;P idę zaraz spać. POWODZENIA NIEZMIENNIE DZIEWCZYNY!
Ah chciałabym tak. Oczekiwanie i niepewność jest straszna.
Venus - więc nadal czekamy na Lesia
Venus - masz racje nie ródź bo wskocze do piątki i sie zestresuję
Milagros nie stresuj się ...ja marzę o tym żeby wskoczyć już do piąteczki
Venus - a moze ten termin niepotrzebnie przesuwalas, ten z ktorym zaczelas byl blizej "prawdy"
Ja idę się położyć,bo mężuś w łóziu czeka

od rana mam kłócia w macicy, a raczej na wysokości lewego jajnika. Nic poza tym się nie dzieje.
Czy takie objawy w 13 tc to rzecz normalna??
nie wiem czy dobrze się wyraziłam ale nie masz co się martwić, możesz takie kłucia czuć nawet do 20 tc.
Jak chcesz to przeczytaj sobie o wiązadłach macicy, a może za chwila któraś się jeszcze wypowie

od rana mam kłócia w macicy, a raczej na wysokości lewego jajnika. Nic poza tym się nie dzieje.
Czy takie objawy w 13 tc to rzecz normalna??
[/url
[/url]

ja miałam w 13 tygodniu takie same kucia i też pytałam na forum czy to normalne...to normalne:)) macica sie rozciąga.

Trzymałyśmy za Was kciuki:)
Dziewczyny właśnie wróciłam z SR i tam położna mówiła o żelu Natalis. Czy któraś z Was stosowała go przed porodem (masaż krocza) i w czasie porodu?
Fenoterolu nie kazał mi odstawiać. Mam brać do 37 tc. Więc dobrze zrobiłam, że nie odstawiłam tylko zmniejszyłam dawkę. Pobrał mi też wymaz na gbs.
Nie zdziwię się jak szczęśliwie Niunię donosisz do terminu
żel ponoć w czasie porodu niweluje tarcie (przez co poród jest krótszy), uszkodzenia tkanek miękkich, zmniejsza znacznie odsetek nacięć krocza.
boli mnie glowa,nawala brzuch ,w nocy kiepsko spalam,jestem nieprzytomna a sasiadowi zachcialo sie wiercic wiertarka ,stukac i pukac ,normalnie kochany czlowiek