Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
moze sie zaczac w kazdej chwili ,albo i nie .Niedarady okreslic czasu kazda z nas jest inna...U mnie np.cos zaczelo mnie pobolewac a po niecalych 5 godzinach mala juz byla na swiecie:)
tez nie wiedziala,lekarka mi dopiero powiedziala jak mi kiepskie wyniki moczu wyszly Nie wiedziałam też, że pobiera się mocz nie z 1. strumienia
- zgadzam sie, u mnie bylo tak samo, nie umialam Maksia nakarmic, On nie umial zlapac a siostra przyszla, wsadzila my sutek w buzie, maly zassal i tyle nauki... w domu byla gehenna w pierwszy dzien, maly glodny, sutka zlapac nie umial, pozniej juz mega glodny i nie bylo mowy i zjedzeniu, dalam wtedy mm na noc aby zasnal i wypoczal i w nocy jak wstal jakos poszlo... A co do poranionych sutkow, to jak juz zle sie zassie (ugryzie) to potem troche trwa zanim sie wyleczy a karmic trzeba na przemian jednak w szpitalu tylko wpychaja cyca do buzi i nie wyjasnia dokladnie jak dziecku piers podac to niestety po 2 dniach ma sie sutki we krwi
noo dzis kolacyjka prawdziwej ciezarnej -sledziki z cebulka w oleju w sam raz na moje mdlosci
niestety mam tak samo:) My dzisiaj po wizycie - wszystko bdb:) Pan dr skomentował, że Piotruś chojnie odbarzony przez naturę atrybutem meskości - 1,4cm ;)hehehe... żebyście widzały minę tatusia ;) wszystko prawidłowo, waga nawet miło mnie zaskoczyła - okazało się, że ważę mniej ciut niż na tym etapie w poprzedniej ciąży. A apetyt mam smoka, się bałam że waga mnie powali ;P idę zaraz spać. POWODZENIA NIEZMIENNIE DZIEWCZYNY! poloze sie na lewym boku to mi dretwieje lewa noga, na prawym to prawa i nie moge oddychac przez nos, na wznak budze sie z mdlosciami ciezarem i brakiem tchu, dzis to juz przegiecie bo sie wybudzalam co pol godziny. Chyba na siedzaco zaczne sypiac
Ah chciałabym tak. Oczekiwanie i niepewność jest straszna.
Venus - więc nadal czekamy na Lesia
Venus - masz racje nie ródź bo wskocze do piątki i sie zestresuję
Milagros nie stresuj się ...ja marzę o tym żeby wskoczyć już do piąteczki
Venus - a moze ten termin niepotrzebnie przesuwalas, ten z ktorym zaczelas byl blizej "prawdy"
Ja idę się położyć,bo mężuś w łóziu czeka
od rana mam kłócia w macicy, a raczej na wysokości lewego jajnika. Nic poza tym się nie dzieje.
Czy takie objawy w 13 tc to rzecz normalna??
od rana mam kłócia w macicy, a raczej na wysokości lewego jajnika. Nic poza tym się nie dzieje.
Czy takie objawy w 13 tc to rzecz normalna??
ja miałam w 13 tygodniu takie same kucia i też pytałam na forum czy to normalne...to normalne:)) macica sie rozciąga.
Dziewczyny właśnie wróciłam z SR i tam położna mówiła o żelu Natalis. Czy któraś z Was stosowała go przed porodem (masaż krocza) i w czasie porodu?
Fenoterolu nie kazał mi odstawiać. Mam brać do 37 tc. Więc dobrze zrobiłam, że nie odstawiłam tylko zmniejszyłam dawkę. Pobrał mi też wymaz na gbs.
żel ponoć w czasie porodu niweluje tarcie (przez co poród jest krótszy), uszkodzenia tkanek miękkich, zmniejsza znacznie odsetek nacięć krocza.