Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Juz 4 miesiac a ja tylko spadam z wagi ,wazylam 45 przed ciaza pozniej 44,8 kg pare dni temu 45,3 a teraz 44,1 gorzej niz zle
dodam ,ze jem za 2 ,co chwla jestem glodna ,na pierwszy przekasek wstaje juz po 4 rano ,normalnie jest cos nie tak, powinnam juz przybrac na wadze

[/url]
[/url
[/url]Znowu mam do Ciebie sprawę ale to już na priw...
Myślicie że da się z tym coś zrobić..?
bo ja się zaczynam tym przejmować :-(
Majka oczywiscie zdrowiutka, moje chudniecie na poczatku w ogole nie wplynelo na jej rozwoj.
Dziewczyny na końcówce - czy Wy tez rano macie mdlosci, po przebudzeniu,
Ja jem na śniadanie bułkę grahamke zzazwyczaj z serem. na 2 śniadanie owoc potem obiad staram się zjeść tu dużo warzyw i na kolację jakiś jogurt, jajecznica... słodycze jem bardzo sporadycznie ... a takie efekty :-(:-(
[/url]Nercia ja mam za to problem w II stronę : jem 2 duże posiłki i 2 przekąski jak przed ciążą a tyje w zastraszającym tempie bo już prawie 3,5 kg :((
Juz nie wiem co robić.. :(
Jednak nie martwię się tym tak bardzo (narazie). Brzuchol wreszcie zaczął mi rosnąć i mam podobno bardzo dużo wód płodowych. Jeśli w przyszłym miesiącu za dużo będzie na plusie, to zacznę się martwić, bo również nie jem słodyczy, no może czasem lody. Za to wcinam owoce i nabiał w każdej postaci, aż mi się uszy trzęsą
Wszystko dla Emilki :)
[/url]Cześć Dziewczyny, witam się wtorkowo-ciśnienie chyba jest mega niskie bo głowa mi pęka i spać mi się chce... Nie chce mi się nawet do sklepu wyleźć... Za wszystkie "końcówkowe" trzymam cały czas kciuki. Ale chyba mi poodpadają coś czuję bo ciiiiszzaaaaaa tu. ;)

[/url
[/url]
[/url]
mam przyjechać jeszcze jutro i jak się nie ruszy do czwartku z porodem to w piątek zapraszają mnie z walizką !!!! 
jestem w szoki, zdenerwowana, załamana, stres mnie zje za chwilę.... co innego jak się czeka na rozwój sytuacji w domu, co innego jest czekać do daty porodu a co innego jak się ma świadomość, że za kilka dni do szpitala ma się iść aby zacząć już działać....

może w poniedziałek pojadę?? jutro mam wizytę u mojej gin, zobaczymy co poradzi....
to mnie też dobija
[/url]
[/url]