Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorvenus87
    • CommentTimeFeb 26th 2013
     permalink
    akirka: Venus a nie kazali Ci przyjsc za 2 dni na KTG?

Na 100 % jutro bo liczyła kiedy mija 8 dzień po terminie i powiedziała, że jutro :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeFeb 26th 2013 zmieniony
     permalink
    Kandyzowana a co do plci -lekarze szybciej sie myla z dziewuszki na siusiaczka wiec podejrzewam ,ze jajecznka nie znikna:thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Na 100 % jutro bo liczyła kiedy mija 8 dzień po terminie i powiedziała, że jutro

Aa, bo nie doczytałam.. Czyli już jutro idziesz na oddział? Ale masz fajowo, jeszcze chwila, a będziesz tulić Leszka.
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    dziewczyny - by jechac w lipcu tak choc na dwa tygodnie do wloch to porypany pomysl, prawda ? na poklad samolotu raczej nie wejde a trasa autem czy tez autokarem to troche meczace :confused:
    --
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    Nera86: by jechac w lipcu tak choc na dwa tygodnie do wloch to porypany pomysl, prawda

bedziesz w 8 miesiacu?
    ja nie polecam - no, chyba ze lubisz upaly, od ktorych ja bede sie starala w lipcu/sierpniu uciekac :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    aguncia termin mam na 23 ale boje sie bo drugie dziecko urodzilam 3 tygodnie przed terminem
    Wczesniej nie damy rady bo wyprawka,praca mojego P, zerowka corki ,no i przygotowania do slubu

Treść doklejona: 26.02.13 16:30
    Bardzo cym chciala skorzystac z wakacji bo juz daawno nie mialam odpoczynku letniego ale jednak ,bedziemy musieli przelozyc wyjazd o caly roczek ,nie ma co cudowac ,fakt ,ze jakbym zaczela tam rodzic to luz bo moj zna j.wloski ale zostane przy polskim szpitalu hehe
    --
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    nera ja powiem ci tak: nie wiem jakie bedzie to lato, ale to co bylo w zeszlym roku to byl jakis koszmar. nie bylam wtedy w ciazy bo urodzilam w lutym, ale prawie przez cale lato nie wychodzilam z domu po 9.00 i przed 18.00... w domu mialam do 33 stopni wiec wyobraz sobie co bylo na zewnatrz.
    takie warunki z pewnoscia nie sa korzystne dla ciezarnej, zwlaszcza na koncowce. moral? niech bog mnie ma w swojej opiece tego lata a ty jak mozesz lepiej jedz na wakacje gdzies, gdzie jest troche chlodniej :bigsmile:
    italie zostaw sobie na przyszly rok, warto

:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    aguncia
    gdzie mieszkasz we Włoszech jeśli mogę spytać?
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    aguncia to moja 3 ciaza gdzie przetuptam lato ( jedna ur,29czerwca,druga 2 wrzesnia) :tooth: ja tam lubie z brzuszkiem tuptac w cieplutkich klimatach ,zawsze jakies wypady,zoo , basen,lunapark ,wszedzie mnie pelno :swingin: ale faktycznie - sama podroz meczaca bo to jakby nie bylo nie jest trasa 30minutowa ,jednak odpuszcze z ciezkim bolem bo to bylaby niespelna rozumu decycja
    --
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    Regi79: gdzie mieszkasz we Włoszech jeśli mogę spytać?

region marche, nad adriatykiem. kolo ankony :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    aguncia my bysmy do Ravenna jechali
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    aguncia
    Ja byłam w Wenecji,Florencji i Rzymie.Kocham Włochy za przepiękne zabytki i za ten urok jaki ma w sobie.Do Rzymu mamy zamiar jeszcze raz pojechać z Oktawią,w planach jest Sycylia i Toskania.:tongue:
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
  1.  permalink
    Bardzo cym chciala skorzystac z wakacji bo juz daawno nie mialam odpoczynku letniego ale jednak ,bedziemy musieli przelozyc wyjazd o caly roczek ,nie ma co cudowac ,fakt ,ze jakbym zaczela tam rodzic to luz bo moj zna j.wloski ale zostane przy polskim szpitalu hehe

Aguncia, ja rodziłam w zeszłym roku na poczatku listopada, a w lipcu byłam samolotem we Wrocławiu, natomiast w ostatni weekend sierpnia pojechalismy ze znajomymi samochodem na Litwę do aquaparku. Ale u mnie to był wtedy początek 7 m-ca. Czułam sie wtedy jeszcze super. Natomiast już środek wrzesnia i poczatek października czułam sie zmęczona. Moze pojedź na wakacje gdzies bliżej, aby ten odpoczynek Cie nie zmęczył. DO tego dochodzą wysokie temperatury latem...
    -- ___
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    kurde tęskno mi coś za tym wątkiem:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorazniee
     permalink
    Kakai, dziewczyny na pewno Cię nie wyrzucą jak zechcesz wrócić :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Kakai: kurde tęskno mi coś za tym wątkiem:shamed:
    --

Ja tez zagladam ,prawie codziennie jak sie uda :)) ale juz niemam czasu na pogaduszki ,takie jak kiedys ,i rowniez tesknie za Wami dziewczyny :))

Treść doklejona: 26.02.13 18:06
    A wogole co tu taka cisza ,co ja wchodze ,dzis np.64 posty od rana ,mowie ktoras urodzila ,ciekawe ktora ...i niestey zadna nierodzi .nieociagac sie dziewczyny na koncowce :D

Cos widze venus ze Leszkowi dobrze w brzuszku u mamusi :)
    Nie tak jak moja rowno w termin sie w strzelila :D
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    spidermanka
    to ja chcialam wyjechac do Wloch :rolling: ale macie racje -to gorzej niz glupi pomysl ,(fakt-mamy tam rodzine) ale tak czy siak podrozy sie nie przeskoczy
    --
  2.  permalink
    Nera - dziekuje :):)

Kochane - jestem po USG - mója Gadzina jest pokaza na Wątku Brzuszkowym :-) :rainbow:

USG- Super , z małym (tfu tfu) jest super, młody to wiercipięta, ruchliwiec i uparciuch ale nogi rozchylil i JajeCka z Siurkiem widziałam kolejny raz i to juz nie da sie pomylić :P

Jestem w nim taka zakochana :rainbow:

Venus kochanie, czyli po weekendzie bedziesz ze swoim Leszkiem o ile sie nie zdecyduje sam wyjsc na dniach? ;) Bedzie dobrze :*
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Kandyzowana naprawde jest taki rozkoszny ,zdjecie normalnie jak pozowane , juz jedna ceche mamy ,ktora odziedziczyl po Tobie :thumbup:

Treść doklejona: 26.02.13 18:29
    Ja dzis ze wzgledu na liche samopoczucie robie farbowanko wlosow ,henne i regulacje brwi ,moze troszeczke zaczne przypominac ludzia :boogie: do pozniej dziewczyny :grouphug:
    --
  3.  permalink
    Nera hehehe, o tym samym pomyslalam zanim napisałaś to - że to mój mały model :P

Mam nadzieje, ze bedzie należał do uśmiechnietych dzieci i nie bedzie za dużo płakał bo jedziemy na Wakacje do J.Góry nad morze na 2 tyg koniec lipca poczatek sierpnia i jedziemy ze Szwagrami i ich córkami.. oby mogli sie wysypiać :P na szczescie dwa rozne pokoje ale obok siebie:P
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    heh ciekawe czy wróce jeszcze w tym roku?:devil:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Kandyzowana: Venus kochanie, czyli po weekendzie będziesz ze swoim Leszkiem o ile sie nie zdecyduje sam wyjsc na dniach? ;) Bedzie dobrze :*

Kochanie cieszę się, że z Adasiem wszystko dobrze i zaraz lecę go zobaczyć :bigsmile: no przerażona jestem z tą myślą i zastanawiam się nad tym czy by nie iść w poniedziałek do szpitala to by był 11 dzień po terminie...a może synek by się w końcu ruszył?? bo ani spacery, ani schody, nawet suty nie działają :angry: normalnie LESZEK LENIUSZEK! :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Kandy fajną ma wagę mały :bigsmile:
    sama jestem ciekawa ile ja już dźwigam :bigsmile: niestety dopiero za 2 tyg się dowiem
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Kakai: heh ciekawe czy wróce jeszcze w tym roku?

Mnie już Marcin namawia na drugą Nadię, bo "ta pierwsza taka boska" :tooth:
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorYPolly
     permalink
    Ooo dziewczyny, to kibicuje :-) Ale ja juz nie dolacze, przynajmniej nie dobrowolnie na ten moment :devil::tongue:
    --
  4.  permalink
    Witam się z wami Mamusie w rozpoczętym 39tc.:swingin: Nie wiem czemu powinnam się cieszyć, że już końcówka a ja im bliżej porodu tym jakiś lęk mnie łapie. :cry: Tymbardziej, że ten durnowaty lekarz nie dał mi skierowania na badanie które do porodu i znieczulenia jest potrzebne. A idę do niego dopiero 4 marca, mimo że teraz powinnam chodzić do lekarza co tydzień. Nawet nie wiecie jak bardzo żałuję tego, że to właśnie on prowadzi moją ciążę... Niestety teraz już końcówka. Oby tylko mała wyszła o czasie i zdrowa. Reszta to teraz dla mnie mało się liczy...

Treść doklejona: 26.02.13 20:44
    A no i jeszcze nawet na usg nie chce mi dać, a przed porodem powinno być przecież, żeby ocenić wielkość maluszka...
    -- [/url]
  5.  permalink
    Venus ja sie nie dziwie ze Lesio nie chce opuscic brzuszka. tam wszystko jest super i bezpieczne.a.swiat...phi kto by sie pchal?! :P

Eveke no chcialabym by moj Misiaczek nie przekroczyl jednak 3500 kg przy porodzie i szansa na to na razie jakas jest :P musze uwazac teraz na.weglowodany i bedzie dobrze :P ( ahh te marzenia :P )
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Venus, pomyśl sobie, że im dłużej Leszek siedzi w brzuszku, tym dłużej Ty będziesz siedziała w domu:devil:
    --
    Ja tam nie spinam się, żeby Jurek już wyskakiwał:cool:
    --
  6.  permalink
    Kandy ja też nie chciałam by maleństwo przekroczyło 3500:bigsmile:I jak na razie nie zanosi się na to:bigsmile:Ale okaże się jak urodzę:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    PENNY: Mnie już Marcin namawia na drugą Nadię, bo "ta pierwsza taka boska"

Znajoma nasza lekko przeszła ciążę- bezobjawowo, poród szybki, jak sama mówi dość lekki... mała ma 5 mies , a mąż mówi "to dawaj pójdźmy od razu za ciosem"...
    a ona mu na to " sam sobie idź" :tooth:

Kandy moja znajoma właśnie w tym tyg co Ty miała chyba niemal identyczną wagę synka... rodzi za miesiąc , zobaczymy jaka będzie waga :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Niezalogowana a czemu On taki oschły jest? i tylko wobec ciebie??

Treść doklejona: 26.02.13 20:59
    eveke: Znajoma nasza lekko przeszła ciążę- bezobjawowo, poród szybki, jak sama mówi dość lekki... mała ma 5 mies , a mąż mówi "to dawaj pójdźmy od razu za ciosem"...
    a ona mu na to " sam sobie idź"

Hihihihihi :tooth:
    --
  7.  permalink
    Niezalogowana też mam wizytę 4 marca ciekawę co się tam u nas dzieję:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Ja mam jutro wizytę i ciekawe co usłyszę :neutral:
    --
  8.  permalink
    Venus ....że lekarz widzi już główkę:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
    • CommentAuthorzelazna
     permalink
    JA CHCĘ RODZIĆ!!! Wszystko mnie boli - plecy, spojenie, krocze.. Myślałam, że jak już odstawię Fenka, to się nie będę musiała martwić o to, że się nic nie zaczyna.. I też żadne sposoby na przyspieszenie nie działają :confused: Eh.. Może dziś w nocy Venus :wink:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    DominiczkaA: Venus ....że lekarz widzi już główkę

Jojo :shocked: oczy bym zrobiła jak nie wiem co :devil: chyba bym zaczęła przeć :boogie:
    --
    • CommentAuthorAndzia1508
     permalink
    Dobry Wieczór!
    Tak wpadłam, żeby powiedzieć, że jutro idę na "ulubione" badanie wszystkich ciężarówek,a mianowicie obciążenie glukozą:confused:Mam nadzieję, że pójdzie gładko i jakoś to przeżyję.Trzymajcie się ciepło.Życzę wszystkim spokojnej nocy!
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Hahaha:D
    Kandyzowana Adaśko przesłodki :*
    Jejuu już tyle kobietek na końcówce i się wita w 39 tc :) super !!
    Venus oby syn się zmobilizował :D
    Trzymam za Was kciiukasy ! :*
    -- [/url]
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    zelazna: JA CHCĘ RODZIĆ!!! Wszystko mnie boli - plecy, spojenie, krocze.. Myślałam, że jak już odstawię Fenka, to się nie będę musiała martwić o to, że się nic nie zaczyna.. I też żadne sposoby na przyspieszenie nie działają Eh.. Może dziś w nocy Venus

Kochana ja straciłam nadzieje, Leszek jest leniuszkiem i niestety czeka mnie szpital w piątek?! a mąż ma nadzieje, że się rozkręci samo i namawia mnie na kręcenie sutów :devil: Wiem co czujesz kochana mam to samo, mnie bolą plecy, krzyże, opuchnięte nogi i ręce, do tego drętwieją, senna i zmęczona :neutral:
    --
  9.  permalink
    Andzia trzymam kciuki za glukozę...ja ledwo ledwo ale przeżyłam i wypiłam ten przepyszny koktajl:bigsmile::bigsmile:
    Venus koniecznie daj znać jak tam wizyta:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Asiula_6_9_91: Venus oby syn się zmobilizował :D

Asiula w ciągle mi wróżysz poród swoimi snami więc za kilka dni do tego dojdzie :boogie:

Treść doklejona: 26.02.13 21:13
    DominiczkaA: Venus koniecznie daj znać jak tam wizyta

Dam na 100% jak tylko wrócę z wizyty :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorcloe78
     permalink
    Venus, Zelazna trzymam kciuki, zeby dzieciaczki zdecydowaly sie na szybkie wyjscie i ulzyly tym samym Mamusiom :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Niunia :D Powiem Ci że spełnią się na pewno :P To pewne :D
    Pytanie tylko kiedy Lesiu się ciotki posłucha skoro on już rodziców nie słucha :D:P
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    witam kochane ciezaroweczki...przyszlam ze smutna prosba aby mnie wykreslono z listy...niestety moj Okruszek zdecydowal sie jednak dolaczyc do grona Aniolkow...niestety,juz nigdy nie bedzie mi dane dolaczyc do Was,to byla moja ostatnia proba macierzynstwa...za wszystkie z Was trzymam kciuki i zycze szczesliwych rozwiazan...
    •  
      CommentAuthorIzUK
     permalink
    Ja zaczynam sobie tłumaczyć , że to iż w uk czekają 2tyg.do indukcji to jest jakąś szansa,że mała jednak obudzi się w czas i zacznie sama gramolic się na świat :wink:
    Ale to są te lepsze chwile haha, bo w tych gorszych chce by juz wyszła !!!! Ja swoje ona swoje, np.teraz urządza tańce :rainbow:
    --
  10.  permalink
    Mal bardzo mi przykro:sad:Trzymaj się kochana...
    --
  11.  permalink
    Venus - chyba tylko dla mnie jest oschły bo inne kobiety jak słyszę to non stop go wychwalają, tylko za co?????? :cool: :neutral:
    Dominiczka - no zobaczymy, choć ja pewnie za wiele się nie dowiem no ale cóż.
    Mal - bardzo mi przykro Kochana :sad:
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    do bani jest zycie ,dobrej nocy dziewczyny
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Niezalogowana jak ja trafiłam Kochana do takiego lekarza w 5tc to prawie wyszłam od niego z rykiem.. Traktował mnie jak nieodpowiedzialną gówniarę... I straszył wszystkim co najgorsze i to była I i ostatnia wizyta u Niego.. Ty na szczęście już długo się męczyć nie będziesz z nim...

Mal... Nie chce się już powtarzać.. Nie rozumiem tego.. Siedzę i ryczę.. Bo nie wiem czemu tak musi być... Tak się z Tobą zżyłam... Trzymałam kciuki..
    Strasznie mi przykro.. :(((((
    -- [/url]
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Mall kochana trzymaj się... :cry:
    Niezalogowana to zapytaj się go prosto w twarz o co mu chodzi?? może chce kasy ? :angry:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.