Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ja tam lubie z brzuszkiem tuptac w cieplutkich klimatach ,zawsze jakies wypady,zoo , basen,lunapark ,wszedzie mnie pelno
ale faktycznie - sama podroz meczaca bo to jakby nie bylo nie jest trasa 30minutowa ,jednak odpuszcze z ciezkim bolem bo to bylaby niespelna rozumu decycja
Bardzo cym chciala skorzystac z wakacji bo juz daawno nie mialam odpoczynku letniego ale jednak ,bedziemy musieli przelozyc wyjazd o caly roczek ,nie ma co cudowac ,fakt ,ze jakbym zaczela tam rodzic to luz bo moj zna j.wloski ale zostane przy polskim szpitalu hehe
kurde tęskno mi coś za tym wątkiem
--

do pozniej dziewczyny
Venus kochanie, czyli po weekendzie będziesz ze swoim Leszkiem o ile sie nie zdecyduje sam wyjsc na dniach? ;) Bedzie dobrze :*
no przerażona jestem z tą myślą i zastanawiam się nad tym czy by nie iść w poniedziałek do szpitala to by był 11 dzień po terminie...a może synek by się w końcu ruszył?? bo ani spacery, ani schody, nawet suty nie działają
normalnie LESZEK LENIUSZEK!
heh ciekawe czy wróce jeszcze w tym roku?

Nie wiem czemu powinnam się cieszyć, że już końcówka a ja im bliżej porodu tym jakiś lęk mnie łapie.
Tymbardziej, że ten durnowaty lekarz nie dał mi skierowania na badanie które do porodu i znieczulenia jest potrzebne. A idę do niego dopiero 4 marca, mimo że teraz powinnam chodzić do lekarza co tydzień. Nawet nie wiecie jak bardzo żałuję tego, że to właśnie on prowadzi moją ciążę... Niestety teraz już końcówka. Oby tylko mała wyszła o czasie i zdrowa. Reszta to teraz dla mnie mało się liczy...Mnie już Marcin namawia na drugą Nadię, bo "ta pierwsza taka boska"

JA CHCĘ RODZIĆ!!! Wszystko mnie boli - plecy, spojenie, krocze.. Myślałam, że jak już odstawię Fenka, to się nie będę musiała martwić o to, że się nic nie zaczyna.. I też żadne sposoby na przyspieszenie nie działają Eh.. Może dziś w nocy Venus
Wiem co czujesz kochana mam to samo, mnie bolą plecy, krzyże, opuchnięte nogi i ręce, do tego drętwieją, senna i zmęczona