Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- ja urodzilam 2 dni po terminie i nie bylam w szpitalu mimo cukrzycy :) Poza tym mam cukrzycę ciążową, a z tego co wyczytałam to takie kobiety kładzie się wcześniej na oddział....
dzis ide do ginki, zoladek mnie b męczy i znow ubylo mi wagi
dwa dni temu napisalam z telefonu post o dopisanie mnie do listy i nie wyslal sie, odwazylam sie i nic..
nie jestem przesądna ale zaczekam jeszcze do nastepnego przyplywu odwagi, teraz jestem wymęczona chorowaniem
Witajcie,
moje kochane, na tym forum jestem z Wami ostatni raz.
Bóg zabrał mi moje bliźnięta do swojego Domu.
Mam nadzieje, że widzą mnie i wiedzą że je kocham!!!
Z całego serca życzę Wam aby wasze skarby były zdrowe i byście o wyznaczonym terminie przytuliły do serca swoje pociechy.
VENUS [że się tak wtrącę niepytana ] a może jednak doszło do pomyłki z obliczaniem tego terminu i niepotrzebnie lekarka Ci go przesunęła o 2 [jeśli dobrze pamiętam] tygodnie do przodu ?
może Ty jesteś dopiero w 39 a nie 41 i dlatego żadnych oznak od Twojego ciała nie ma ?
nie wiem, tak sobie gdybam tylko......
VENUS [że się tak wtrącę niepytana ] a może jednak doszło do pomyłki z obliczaniem tego terminu i niepotrzebnie lekarka Ci go przesunęła o 2 [jeśli dobrze pamiętam] tygodnie do przodu ? może Ty jesteś dopiero w 39 a nie 41 i dlatego żadnych oznak od Twojego ciała nie ma ? nie wiem, tak sobie gdybam tylko......