Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]otworzyla mi na wiele spraw oczy - rezygnuje z chusty, lezaczka, bujaczka, chodzika, kojca - na pewno to w moim domu nie zagości :)

Sushi widzę, że Nasze dzidzie uparte są 

czy zawsze jak jest ok i pojawia sie dziecko to musi wie cos dla rownowagi dziac zlego z najblizszymi?"
[/url]A chusty juz jakaś mama ma wypróbowane i coś godnego polecenia?Jest wątek o chustach, w wolnej chwili możesz go poczytać CHUSTY

Oczywiście, każda robi jak chce, ale wydaje mi się że punkt widzenia troszkę się zmienia, kiedy dziecko jest już na świecie a my jako mamy, żony i panie domu ( że sie tak wyrażę) mamy masę innych obowiązków, nie mówiąc juz o mamach które mają starsze dzieci do ogarnięcia
U nas udało się tego uniknąć, mimo nosidełka, chusty i leżaczka. A ciepło ( mam na myśli takie emocjonalne) , jakie dziecko czuje od mamy podczas bycia w chuście, jest niezastąpione
napiszcie mi ostatecznie jak to jest z tą ustawą z 17 marca

[/url]
[/url]
po 17 marca ( włącznie z 17 marca )
[/url]Milagros - a na kiedy masz termin? Mozesz czekac do 17.03?

[/url]Kandyzowana
Dziewczyny - czy uwazacie ze podgrzewacz i sterylizator są potrzebne?? i czy uwazacie ze ten monitor oddechu dla dzieci do lozeczka tez jest fajny?
Uważam, że nie ma co przesadzać z tym wyparzaniem, bo pociecha jak będzie raczkować i smakować wiele rzeczy, które spotka na drodze, może stać się alergikiem na wskutek zetknięcia z czymś "niewysterylizowanym" lub złapać jakiegoś bakcyla. Lepiej z tym nie szaleć
Jak dla mnie - kompletnie zbędny wydatek
akurat dentysty się nie boję
U mnie też ładna pogoda ale mam takiego lenia, że po chleb nie chce mi się iść 
najedzony, smyra się itp. więc jest ok, ze mną trochę gorzej bo mam nogi i ręce opuchnięte i świadomość, że jutro szpital mnie wita to już mnie ciary przechodzą, nienawidzę szpitali
[/url
[/url]a co sądzicie o Elektronicznych nianiach?