Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Każda ciąża jest inna u Ciebie zaczyna się może w ten sposób. Tym bardziej, że wcześniej nie miałaś takich objawów, masz już rozwarcie i jesteś po terminie. Ja np już od kilku tygodni mam reguralne skurcze co 10min trwające po kilka godzin a póki co nie urodziłam. Więc moja droga na moje oko do jutra urodzisz
Trzymam kciuki
IzUK trzymam mocno kciuki!!

Czekałam ponad godzinę w kolejce.. Jak pani z rejstracji powiedziela ze mam wejsc bez kolejki to dym był, że nie widac ze jestem w ciazy i mnie nie przepuszczą... bo kazdy moze powiedziec, że jest w ciąży.. spoko... ;/
Jakoś wytrzymałam tą godzinę na głodniaka :D chociaż myslałam momentami, że im tam zaraz zejdę :P
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
pierwsze co, rozmowa między mną, położną i lekarzem: powiedziałam im wszystko, pokazałam całą historię, były w szoku! jednym słowem nie rozumiały dlaczego moja ginekolog trzymała się ściśle terminy według ostatniej miesiączki, jeżeli mam nie regularne?? i wpisała tylko znak zapytania przy dacie w karcie ciążowej. No to wzięły zdjęcie USG jakie miałam robione pierwszy raz i wyniki badań genetycznych, gdzie była ich data, wzięła też swoje magiczne kółeczko, obliczyła i powiedziała sama, że jej też wychodzi na połowę marca a nie 21 luty. Zbadały mnie ginekologicznie: nic się nie zmieniło, szyjka wygięta do tyłu, rozwarcie na 1 cm, na KTG wyszło wszystko ok, na USG okazało się, że mam dojrzałe łożysko ( III klasa ), mało wód płodowych ale mieszczę się w dolnej granicy i mam pić dużo wody, i mam łożysko w przodzie po prawej stronie brzuszka! co byłam w szoku bo moja ginekolog powiedziała mi, że z tyłu!
Ale z synkiem wszystko ok, zbadały tez przepływ pępowiny i wszystko wyszło ok, a mały waży 3600
Same stwierzdziły, że nie ma sensu mnie trzymać i działać jak z synkiem wszystko ok, ja mam czas, i mam przychodzić co drugi dzień na KTG
Mam na spokojnie czekać na rozwój sytuacji w domu, a jak się nie rozwinie to 17 marca wstawić się do szpitala już na oddział i śmiały się, że wtedy mnie nie puszczą
Jestem zadowolona, spokojniejsza i szczęśliwa 
ja wczoraj mialam ptoblem z zasnieciem az.sie poplakalam tak mnie bolal brzuch.. ale nie dzidzia tylko zoladek i jelita
Po jakimś czasie przeszło i zakończyło się burzliwą wizytą w toalecie.
to nie wiedziałam co robić czy się ubierać czy może jechać do szpitala
czy jeść śniadanie!?!