Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

może załapię się na 17 marca
chociaż wątpię
4cm rozwrcia to już dużo. Jak leżałam w szpitalu to koleżanka zanim doszła do 4cm to strasznie się namęczyła. A Ty sobie na piłeczce skaczesz i siedzisz na necie
Super, pewnie teraz pójdzie szybciutko i bezboleśnie. Trzymaj się kochana, jesteśmy z Tobą.

[/url]

Dziwi mnie to jednak jak ta Twoja gin mogła się pomylić prawie o miesiąc
Ja mam nadzieję,że urodzę w terminie i się załapie na roczny a jak malutka będzie chciała wyjść wcześniej to mi się podoba data 13.03.2013
Tylko jest małe prawdopodobieństwo wstrzelenia się w taka datę he
Ale w sumie każda data jest cudowna ,bo przychodzi na świat tak długo wyczekiwany człowieczek

Dziewczyny mam pytanie czy przed porodem dziecko się trochę wycisza?Bo moja mała zawsze miała ADHD a teraz od paru dni prawie wogóle się nie rusza...mowi sie ze ponoc tak ale ja jakos tego nie zauwazylam, ale ostatni moj dzien mialam dosc aktywny, wiec moze dlatego nie zwrocilam uwagi :)

Dziewczyny mam pytanie czy przed porodem dziecko się trochę wycisza?Bo moja mała zawsze miała ADHD a teraz od paru dni prawie wogóle się nie rusza...
[/url]
[/url]
[/url]
możemy dopisać córę z znakiem zapytania
[/url]Właśnie jestem spokojna, inaczej bym nie kimala miedzy skurczami

[/url]A ja dzis jakis placzliwy dzien mam...rycze z byle powodu i jakos ogolnie mi smutno...
[/url]
termin porodu 11.07 (chociaż nie wiem czy powinnam się na nim opierać