Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Anairda - pierwsze nieśmiałe ruchy odczuwałam już w 14tc,
noz w kieszeni otwiera jak slysze o paleniu a ciazy
Cytrynko, ja brałam fenoterol od 27 do 34 tc. U mnie skurcze i skracanie szyjki było spowodowane infekcją GBS i po jej wyleczeniu wszystko się uspokoiło tak, że do samego końca nie męczyło mnie już nic. Pierwszy skurcz od tamtej pory dopadł mnie dopiero na dzień przed terminem, a po 5 godzinach mała była już z nami
Te poczucie, że jestem za kogoś odpowiedzialna jest tak silna, że nie ma mowy o fajkach czy alkoholu. Wcześniej bałam się, że może nie będę umiała się powstrzymać, ale to jest tak silne, to jakie zmiany w głowie, psychice zachodzą, że i potrzeba zanikła.
Ale i tak najważniejsze dla mnie żeby niunia była zdrowa. Boję się, że takie ilości leków mogły mieć na nią wpływ.
- tez tak mysle aczkolwiek to jest nalog i jednym idzie latwiej a jednym trudniej rzucenie go... Co do papierosow w ciazy, to mi sie noz w kieszeni otwiera jak slysze o paleniu a ciazy
- u mnie bylo dokladnie to samo :) Nie bylam nalogowcem a papieros byl dla mnie jak kawalek czekolady :) eszcze nie wiedząc, że jestem w ciąży kilka raze sobie zapaliłam (no więcej niż kilka), ale odkąd zobaczyłam test pozytywny, to nie było u mnie dylematu.