Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mangaa ty to już chyba wszystko masz dla maluszka co?:)Jak samopoczucie?
dziewczyny, mam jeszcze pytanko co do tych ruchów. Rano i wieczorem sobie leżę i trzymam rękę i jest ok, czuję. A jak jest w ciągu dnia u Was? Jestem na zwolnieniu więc nie pracuję i siedzę i szczerze mówiąc nic nie czuję. Wiem, że każde dziecko jest inne, mają różne dni ale na tym etapie co jestem powinnam czuć non stop? W sensie, że przez cały dzień?
Lekki dreszczyk przed jutrzejszym prenatalnym i myśleniówy czy się dowiem na 100% kto tam siedzi u mnie. A TY?
- ja w czwartym miesiacu jechalam 300 km do Szczawnicy na pare dni, i duzo spacerow mialam, splyw dunajcem, i nawet w gorach delikatnie pochodzilam. Bylo super. i Tam po raz pierwszy poczulam ruchy Maksia:) Jutro z mężem jedziemy do moich rodziców (400 km
ja nie bylam pewno czy to to, bylo to w momencie jak poszlam "za potrzeba" za drzewko i jak kucnelam to jakby mi ktos z piesci dal w dol brzucha ale tak od srodka ha ha poczuję coś konkretniejszego
jak poszlam "za potrzeba" za drzewko i jak kucnelam to jakby mi ktos z piesci dal w dol brzucha ale tak od srodka ha ha
- a mi mowili ze w pierwszej ciazy sie czuje pozniej ruchy, ja poczulam kolo 22 tygodnia dopiero :) jeszcze nie? a w internecie było napisane, że od 16 tygodnia
- mialam od lipca do listopada (do dnia porodu), masakra wiec wspolczuje Mam mega-zgagę
- bedzie ciezko, wspolczuje bardzo, u mnie poszlo szybko ;( jak mam rodzic po 4rech nieprzespanych nockach i tylu godzinach ze skurczami?!?
- badz twarda, zdaj sie na czucie ;) Ja z drugim tez nie bede chciala wiedziec :) A jeszcze trafisz jak moja kumpela, miala byc Madzia a jest Jacek ha ha wiecie co - ja nie wytrzymam do porodu ,chyba jednak zapytam na usg o plec