Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po spacerku, na zakupach, posprzątałam 
hihihih wiem, że łatwo mówić ale sama jestem ciekawa kogo nosisz pod serduszkiem Twoim 
na spokojnie rozgość się 
ja to samo! 
sama nie jesteś
Dobrze, że wszystko jest w porządku z dzidzią
czekam i czekam, termin mam na sobotę hihihi zobaczymy czy czasami trzeciego terminu nie będzie
chyba mnie wtedy zabijecie 
chyba od momentu kiedy sloneczko wyszło a w szpitalu powiedzieli, że mały jeszcze może poczekać 
ale już prałam od nowa wszystko bo się kurzy, wózek też czeka hihiih i pokazuje i mówię synkowi, że czeka na niego bryka a on nic! w nosie ma mnie 
nawet nie mogę zobaczyć pod jej kartą informacji.
Od tygodnia mam mdłości. Wymiotowałam trzy razy. Boli mnie brzuch jak na @ Wczoraj był tylko spokój. Skurcze to różnie. Albo są co 10min albo wcale. Do tego boli mnie głowa, jest mi ciągle gorąco. No i zauważyłam większe ilości śluzu a dzisiaj dodatkowo jest rozciągliwy. A no i jeszcze boli mnie w krzyżu. Niunie czuję niziutko do tego kłucia i od czasu do czasu bóle w pachwinach. Torba spakowana. Jutro mam wizytę u gina ale coś mi się wydaje, że chyba wcześniej do szpitala pojadę
No i jestem jakaś spokojna. Hmm ciekawe...

a od paru dni czuję kłucia to też zauważyłam hihihih może coś się ruszy z ta moją szyjką 
Cytrynko no to trzymam kciuki za Was
chociaż wiadomo, że lepiej aby mała posiedziała jeszcze z tydzień no ale cóż.....buźka

) Lekarz zbadał przepływy krwi w sercu , słuchaliśmy bicia serduszka i powiedział, że Maksiu zdrowy. Kamień spadł mi z serca, bo szczerze mówiąc trochę z duszą na ramieniu szłam. Waży 471 gram. Lekarz powiedział, że obwód brzuszka i waga są jak na połowę 23 tygodnia. Ale ułożony podczas badania był tak, że w pewnym momencie kolano miał koło nosa a stopę za głową. Na obrazie 4D nawet buźki nie można było zobaczyć. No i dotykał się za siusiaka, chyba już wie co przyjemne
.
Cieszę się, że u twojej dzidzi wszystko ok

Ale trzymam mocne kciuki za IzUk i resztę na końcówce bliższej lub dalszej 

Dziewczyny mam pytanie o pierwsze badanie genetyczne chyba w 12-13 tygodniu, to prywatnie muszę zrobić tak?(bo jak narazie chodzę na NFZ) jak to jest?
A powiedzcie mi jakie witaminy bierzecie ?? W poprzedniej ciąży brałam prenatal ale niekoniecznie mi pasowała wielkość tych tabsów i posmak jaki pozostawał po nich i potem mi się nimi strasznie odbijało.
) "zielony stolec"...
[/url
[/url]Iza jest dobra takich relacji jeszcze nie było he:)