Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam silna anemie,niedobialkowanie i lozysko rosnie a macica stoi w miejscu ,czego skutki moga byc tragiczne
niestety nie mam internetu w telefonie a wiec odezwe sie jak tylko wroce ,jesli bedzie cos nie tak tfu tfu tfu to moj Piotr Was poinformuje ,ale poki co zyje nadzieja ,ze pojade ,porobia mi badania i dzis wroce do swojego lozeczka 

Zboczuchy jedne....
a jak mama się czuje, już lepiej się czuje???

mam nadzieje, że będzie dobrze kochanie!!!! Trzymam kciuki za Was!!!!!
muszę czekać...
to normalne, mamy duży przepływ krwi w naczyniach krwionośnych, które pękają z nadmiaru
jeżeli się martwisz idź do lekarza kochanie

[/url
[/url]znów jestem nie wyspana a spalam całą noc zmieniam się w niedźwiedzia czy co?
[/url
[/url]
normalnie jestem zalamana ,na chlopski rozum interpretuje to tak -macica stoi w miejscu a dziecko roznie wiec wkoncu mnie rozerwie i tyle po mnie i ciazy
czy mowiac "moga byc tragiczne skutki" wlasnie to lekarz mial na mysli tyle ze to delikatniej powiedzial ? prosze napiszcie,jesli cos wiecie ,slyszalyscie o tym,ja ok 13 do szpitala jade dopiero 
[/url
[/url]anairda u mnie bol brzucha utrzymuje sie juz od kilku dni i pojawia sie przewaznie przy jakimkolwiek ruchu, np wczoraj poszlam do apteki, to ledwo doszlam do domu tak mnie bolalo, a dzis boli jak sie przekrecalam z boku na bok, a co do klucia to wystepuje nie zaleznie od tego czy cos robie. martwie sie, heh :-(
anairda1986 nie moge sie doczytac :(
[/url
[/url]
[/url
[/url]