Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wy tu o kreskach, to muszę powiedzieć, że u mnie krechy brak.
I się dokopałam! Jestem 5-ta na liście?!
a ja tak gadałam, że nie mam a chcę, a tu wczoraj lukam w lusterko i .... jessst
Hehhee przyzwyczaj się, moje 2 małe koleżanki w pokoju obok też mają taki sposób funkcjonowania :))) A przed 6 pobudka bo kolezanka stwierdzila że wystarczy spania. A spala od 19 00.
Tak sobie myslalam o porodzie, ze to już niedługo. I doszłam do wniosku, że dentysty sie bardziej boję. Najważniejsze teraz dla mnie żeby moja niunia urodziła sie zdrowa. A reszta sie nie liczy.Cala ciaze na lekach. No i ten silny antybiotyk. I to mnie martwi jaki to będzie miało na nia wplyw.
Mówię, że nic, ale fajna jest
a jak masz z zaciemnieniem brodawek i okolic pochwy?
a jak masz z zaciemnieniem brodawek i okolic pochwy? bo to właśnie czytałam, że jak ma się tendencje do zaciemniania w ciąży tych okolic to i krecha zazwyczaj wyskakuje...
Ja bym chętnie oddała poród za leczenie wszystkich zębów po kolei :P Bo dentysty się nic a nic nie boję a na myśl o porodzie zaczyna mnie dopadać dzika panika.
więc kreska to tylko pewnie kwestia czasu...
Bilia, serio? To ja jestem chętna, bo czeka mnie przegląd u dentysty i już mi się śni to po nocach. A poród jeszcze niejeden mi się marzy