Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a jak masz z zaciemnieniem brodawek i okolic pochwy? bo to właśnie czytałam, że jak ma się tendencje do zaciemniania w ciąży tych okolic to i krecha zazwyczaj wyskakuje...
Ale za to mam jakby "spuchnięte" tam wszystko. Nie wiem czy to normalne. Żadnej infekcji nie mam.

Mam nadzieję, że to jednak nie cukrzyca, tylko po prostu tak mam :)
U nas remontu ciąg dalszy, dziś mąż kończy malowanie, będzie się wietrzyć i może w poniedziałek dojdziemy do jakiegoś porządku
sypialnia zrobiona , ale dziś M robi przedpokój wiec na 1 nockę ewakuowałam sie do mamy, nie ma co przytruwać dzidzi...
Coś ten Leszek nie stara się
Venus pewnie jeszcze chwilke,jeszcze momencik...
Venus, za to jak fajnie twój suwaczek wygląda
Venus - Ty pewnie urodzisz w poniedziałek - a po co się w weekend męczyć
Cześć codziennie tu zaglądam z myślą,że przeczytam wpis o Venusowym LESIU który na świat przyszedł a tu lipa LESIO siedzi jeszcze pod serduszkiem mamusi czy jego mamusia chce być w ciąży słoniowej czy co ??? :)

Lechu w godzinę wyjdzie :P

Wieczorem tego samego dnia mam gina
W końcu zobaczę moją kruszynkę 

Chyba dzidzia uciska już na żołądek.
Dziewczyny ależ się dziś narobiłam :/ Od 11tej siedziałam w kuchni robiłam obiadek, sałatki, ciasto , mam nadzieje ze się to nie odbije na moim maleństwie :(--
Mój np.bał się wyjść dziś na spotkanie z kolegami bo stwierdził że jak zostawi mnie samą to jak na złość zacznę rodzić...powiedziałam mu że w dzisiejszych czasach są telefonu i wystarczy jak będzie odbierał :)

Ale teraz się naostrzyło bo boi się że w każdej chwili mogę urodzić i dużo rzeczy nawet takich najprostszych nie pozwala mi robić bo urodze i już...i tak to nieuniknione

Calypso - ja będę miała gzukozę z obciążeniem w 25 tc. Jednak ja od początku ciąży piję masę wody. To dochodzi do 3 litrów dziennie. Ale jak zjadłam u teściowej mega tłusty i ciężkostrawny obiad, to wypiłam chyba 4 butelki 1,5 litrowe wody. Nie pijam soków, bo potem jeszcze więcej chce mi się pić. A takie normalne badanie na glukozę, bez obciążenie wyszło mi bardzo dobre. Nawet niskie. Także może to nie zależy od tego. Choć wiadomo, że z obciążeniem to może inaczej wyjść.
--
Ja te badania i tak zrobie nawet gdybym miała robić je prywatnie!!!