Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a jak masz z zaciemnieniem brodawek i okolic pochwy? bo to właśnie czytałam, że jak ma się tendencje do zaciemniania w ciąży tych okolic to i krecha zazwyczaj wyskakuje...
U nas remontu ciąg dalszy, dziś mąż kończy malowanie, będzie się wietrzyć i może w poniedziałek dojdziemy do jakiegoś porządku
Coś ten Leszek nie stara się
Venus pewnie jeszcze chwilke,jeszcze momencik...
Venus, za to jak fajnie twój suwaczek wygląda
Venus - Ty pewnie urodzisz w poniedziałek - a po co się w weekend męczyć
Cześć codziennie tu zaglądam z myślą,że przeczytam wpis o Venusowym LESIU który na świat przyszedł a tu lipa LESIO siedzi jeszcze pod serduszkiem mamusi czy jego mamusia chce być w ciąży słoniowej czy co ??? :)
Dziewczyny ależ się dziś narobiłam :/ Od 11tej siedziałam w kuchni robiłam obiadek, sałatki, ciasto , mam nadzieje ze się to nie odbije na moim maleństwie :(--
Calypso - ja będę miała gzukozę z obciążeniem w 25 tc. Jednak ja od początku ciąży piję masę wody. To dochodzi do 3 litrów dziennie. Ale jak zjadłam u teściowej mega tłusty i ciężkostrawny obiad, to wypiłam chyba 4 butelki 1,5 litrowe wody. Nie pijam soków, bo potem jeszcze więcej chce mi się pić. A takie normalne badanie na glukozę, bez obciążenie wyszło mi bardzo dobre. Nawet niskie. Także może to nie zależy od tego. Choć wiadomo, że z obciążeniem to może inaczej wyjść.
--
Ja te badania i tak zrobie nawet gdybym miała robić je prywatnie!!!