Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ale na szczęście fenoterol dobrze zadziałał i do tej pory się trzymamy... bo mogło być niebezpiecznie
tak sobie myślałam że takie to głupiutkie cieszyć się z takiego błahego zdarzenia nie myśląc o tym że dla małej byłoby to b niebezpieczne... ale faceci tacy już są 

uwazalam to za najwspanialszy prezent w moim zyciu!
jaka jest norma tych twardnien ale tych przepowiadajacych co sie szykuje macica i nie ma powodow do zmartwien?
uż dużo że mną lepiej psychicznie nawet śmieje się że mały zrobił mi najlepszy prezent urodzinowy dziś bo wczoraj nie wyszedł :-) w nocy miałam jeden skurcz o 3 a tak cisza tylko zakwasy mam po tych skurczach mogę wam powiedzieć że miałam przedsmak porodu i nie jest to nic przyjemnego...

genia mój mały chciał się szybciej wybrać na zewnątrz wczoraj

super ,ze maluszek zdrowy
,cale szczescie wizyta u ginekologa byla 8marca (dwa dni pozniej) bo kto wie jakby to sie skonczylo :( Niestety dalej sie stawia ale odpuscila ze skurczami a wiec nikla szansa na ponowne otwieranie szyjki macicy ufff :) . Oczywiscie zero sexu do konca ciazy -mozliwe ze w 32 tyg.ciazy kara zejdzie hihi , Najwazniejsze ,ze moja kruszynka jest caaaaala i zdrwiutka choc tak naprawde nawet jej nie widzialam ale slyszalam serduszko na usg jak dzwon a wiec i mnie na serduszku lzej sie zrobilo ,i pierwsze moje pytanie -czy dziecko rozwija sie prawidlowo?nic mu nie zagraza? Lekarz odpowiedzial ,ze jest cale i zdrowe a z macica sobie poradza :) A wiec juz kamien z serca ,tyle ,ze z wyprawka musze byc juz gotowa 2 miesiace wczesnie bo zaden lekarz nie dal sobie reki uciac ,ze donosze do samiutkiego konca ,ale najwazniejsze ,ze bedzie ok ,a poki co moje malenstwo wazy jak 3 paczuszki mentosow hihihi

i pomyslec ,ze jeszcze 3 dni temu bylam w pierwszej 5 na liscie
kamien z serca ,ze juz najgorsze obawy za mna 

Wiedziałam, że wszystko będzie ok.