Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a ciągle męczę się z tymi ruchami Małego a raczej ich częstszym brakiem. W sobotę było fajnie, bo byliśmy u znajomych i fajnie czułam ruchy a za to wczoraj po południu nic do rana. Zadzwoniłam do swojego lekarza, byłam dzisiaj na wizycie - wszystko ok, Mały się rusza na usg a ja mam czekać... i liczyć do 10 ruchów dziennie. Więc kładę się co jakiś czas z tą ręką na brzuchu i czeeeeekam. Mały ułożony pośladkowo na razie.
wczoraj biegłam na autobus, później na zakupach byłam, za dużo mi się ich zrobiło więc się zlazłam i musiałam przerwy robić i od tej pory zleniwił się na maksa....
połóż się na plecach, trzymaj dłonie na brzuchu i na pewno poczujesz. Ja tak robię co 3-4 godziny żeby nie ześwirować.. a może to właśnie objaw ześwirowania..
Anairda a dlaczego nie mozna rak na brzuchu trzymac? ja to robie od samego poczatku, moj gin zabronil tylko rozmasowywac miejsce bolu, bo na poczatku strsznie bolal mnie lewy bok.
Ew wszystkiego naj
Mysiamm a jaki miałaś cukier w badaniach do tej pory?ja 92 niby norma do 110u mnie w laboratorium ale pytam z ciekawości bo mnie po świętach tez czeka obciążenie glukoza. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Ciekawe czy mnie tez to nie bedzie czekało. U mnie w rodzinie wujkowie oraz mama mają cukrzycę. Dzieki mysiamm.
Mi tez sie nowy papież podoba, i czuje jakas sympatie od niego bo mi troche przypomina Jana Pawła II