Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chociaż jedna czeka na naszą wizytę 
można przytyć 10 kg i po porodzie wyglądać fatalnie a można przytyć 20kg i wyglądać rewelacyjnie, także ten...
[/url
[/url]
sie okarze 18 kwietnia na kolejnym usg ,ubolewam, ze nie dali mi zdjec USG ze szpitala tylko w statystyce sobie zostawili
a moja Zuza ma chyba jajeczkasie okarze 18 kwietnia na kolejnym usg ,ubolewam, ze nie dali mi zdjec USG ze szpitala tylko w statystyce sobie zostawili

[/url
[/url]

Nie wiem, czy to ma jakiś wpływ i czy kobiety, którym się siara nie sączy w czasie ciąży będą miały pokarm po porodzie
Nie wiem, czy to ma jakiś wpływ i czy kobiety, którym się siara nie sączy w czasie ciąży będą miały pokarm po porodzie

Wyniki krwi i siuśków - eleganckie; KTG - ładne (chociaż wymalowało się kilka konkretniejszych skurczów)... generalnie - wszystko wydaje się być ok. :)))))
Boje sie strasznie tych krzyżowych. Wiecie moze od czego to zależy czy takie bole wystąpią ?
To bez znaczenia. W pierwszej ciąży ciągle miałam jakieś wycieki, w drugiej nic. Zero problemów z karmieniem, za drugim razem to nawet wcześniej laktacja ruszyła.
--
Calypso - to czy siara się pojawi czy nie, nie ma żadnego wpływu na laktację.

Dla ozdoby, jak to rzekł ginek, hehe
Masakra

Ponoć częściej przy tyłozgięciu macicy, ale pewna tej rewelacji nie jestem.
Ja już przytyłam 8 kg i też się boję, co będzie dalej. Mimo, że nie widzę tych dodatkowych kilogramów nigdzie poza brzuszkiem
Chociaż czuję się ogólnie bardzo dobrze w ciąży i nawet nie czuję tych kilogramów na sobie
Przybieranie kilogramów w ciąży jest chyba stanem fizjologicznym, nie? ;)

Buziaki
Bolały mnie dzisiaj plecy, ale tak w polowie , po dwoch stronach. Ciekawe czy to bole przepowiadające bole krzyżowe. Boje sie strasznie tych krzyżowych. Wiecie moze od czego to zależy czy takie bole wystąpią ?
a wogole to moje malenstwo hasalo sobie dzis w brzusiu o 6 rano i az bylo szkoda spac przy takim smyranku