Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a moja Zuza ma chyba jajeczka sie okarze 18 kwietnia na kolejnym usg ,ubolewam, ze nie dali mi zdjec USG ze szpitala tylko w statystyce sobie zostawili
Nie wiem, czy to ma jakiś wpływ i czy kobiety, którym się siara nie sączy w czasie ciąży będą miały pokarm po porodzie
Nie wiem, czy to ma jakiś wpływ i czy kobiety, którym się siara nie sączy w czasie ciąży będą miały pokarm po porodzie
Boje sie strasznie tych krzyżowych. Wiecie moze od czego to zależy czy takie bole wystąpią ?
To bez znaczenia. W pierwszej ciąży ciągle miałam jakieś wycieki, w drugiej nic. Zero problemów z karmieniem, za drugim razem to nawet wcześniej laktacja ruszyła.
--
Calypso - to czy siara się pojawi czy nie, nie ma żadnego wpływu na laktację.
a jaka to waga sloniowa, bo ciekawa jestem ?
--
Ponoć częściej przy tyłozgięciu macicy, ale pewna tej rewelacji nie jestem.
Ja już przytyłam 8 kg i też się boję, co będzie dalej. Mimo, że nie widzę tych dodatkowych kilogramów nigdzie poza brzuszkiem
Chociaż czuję się ogólnie bardzo dobrze w ciąży i nawet nie czuję tych kilogramów na sobie
Bolały mnie dzisiaj plecy, ale tak w polowie , po dwoch stronach. Ciekawe czy to bole przepowiadające bole krzyżowe. Boje sie strasznie tych krzyżowych. Wiecie moze od czego to zależy czy takie bole wystąpią ?