Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
rzadko sie zdarza zeby akcja sie rozpoczela w dniu terminu:) niezalogowana kciuki
Natomiast jeśli ktoś jest bardzo szczupły to wiadomo, że ma większy margines i tu się zgadzam z Eveke, że te sztywne ramy dla wszystkich są głupie, bo tylko niepotrzebnie stresują. Każda powinna być traktowana indywidualnie.
No i jakoś wydaje mi się, że to też zależy od tego jak która jest zbudowana, jaki ma wzrost - sama waga niewiele mówi.
Moj suwaczek mowi o ruchliwosci maluszka a ja poczulam cos we wtorek w nocy od tamej pory
cisza, pocieszam się, ze to moze byly jakies skurcze macicy...a na ruchy przyjdzie czas, prawda? :)
Melduję się sobotnio i zaraz zmykamy zamawiać wózek i kupić wyprawkę... nie chcę myśleć ile nam zejdzie w tym sklepie
Dobrze , że mają fotele i ciężarna w razie zmęczenia może sobie klapnąć
I ja się sobotnio witm i też lecę do sklepu, tylko zamawiać mebelki do pokoiku. Bo będę chyba trochę na nie czekała.
nie wiem czy wy też tak macie ale ja często budze się w nocy bez powodu i dlatego się nie wysypiam...
macie tak czasami że napada was taki strach okropny że sobie nie poradzicie?
mam wrażenie że ostatnio często martwię się czy dam sobie radę bo już bliżej niż dalej jest może dlatego...
niedługo się dowiem jaką mamą będę chyba to mnie tak czasami przeraża...
ja też nawet w kwestii psa i kota z m mam inne podejście ale myślę że to znaczy że się uzupelniamy :-)
Dziś sobota, pokażesz brzuś bo jestem ciekawa czy już urósł czy dalej taki malutki?
Robiłam dziś badania według ostatniej miesiączki dziś zaczyna mi się 6tc i wynik mam 30367 mlU/ml możliwe że tak wysoki wynik oznacza bliźniaki ?
macie tak czasami że napada was taki strach okropny że sobie nie poradzicie?
mam wrażenie że ostatnio często martwię się czy dam sobie radę bo już bliżej niż dalej jest może dlatego...
Po drugie tez jako przyszła mama chłopca zastanawiam sie nie co bedzie pierwsz ekika lat ale co bedzie potem i cyz uda nam sie go wychowac na dobrego, ciepłego cżłowieka z którego bedziemy dumni i o ktorego bedziemy spokojni..
moze to po wczorajszym 4.,5 h prasownaiu na stojaco pieluszke tetrowych, flanelowych i ubranek dzieciecych w rozmiarze 56-60.
Natomiast - boli mnie spojenie łonowe i wydaje mi się to cholernie dziwne.