Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ilość płynu owodniowego w normie.
)
Jak go już poprosił to powiedział, że tylko na chwilę, bo żona to wymusiła (a ja tylko zapytałam), a później stał i mu pokazywał wszystko, w sumie to się więcej dowiedziałam niż jak sama jestem, np. że łożysko mam na przedniej ściance...
Lekarz nie ma wątpliwości, że będzie dziewczynka 

pan doktor wpuścił dziś męża na usg,ale tyle narzekał jak zapytałam, czy może wejść zobaczyć, że myślałam, że go nie wpuściJak go już poprosił to powiedział, że tylko na chwilę, bo żona to wymusiła

Pytam na 4cm???No tak Dominiczko połowa porodu prawie za Tobą

Wróciłam do domu miałam krwawienie krwisto-brązowe tak poza tym trochę ciągnie mnie dołem.Mówił lekarz że powinno mnie nie długo zacząć brać a jakby do piatku nie ruszyło to w piątek 8:00rano w szpitalu mam się stawić i On będzie działał
Bardzo się ciesze z tych 2 palców

wazne ,zeby kazde z Was i Waszych pociech tryskaly zdrowiem bąbelasek a Ty chodzisz prywatnie czy na NFZ?
zwariował ten lekarz?? to normalne że partner może być podczas wizyty. u nas cała wizyta razem... ale bym się wkurzyła na takiego lekarza.
Podejrzewam, że prywatnie część lekarzy dopasowuje się do pacjenta, bo jakby nie patrzeć to jego chlebodawca 

[/url]A czy któraś miała taką dawkę tej Luteiny 2 razy po 2 tabletki? Bo to mnie trochę stresuje, a za dużo nie chcę szukać w necie, żeby jeszcze bardziej się nie stresować
A teraz już od 22 tc lutka nierefundowana. A co do wizyt, to ja już pisała, że ja zawsze mam całą wizytę z mężem i dzięki temu on też przeżywa tą ciążę. Widzi małego, słucha zaleceń. To jest bardzo ważne.

Ale u mnie pomogło błyskawicznie

A ja juz w pierwszej 5 ale masakra, czym blizej tym wiecej sie stresuje i mam sny o porodzie ;-)