Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url
[/url]

z moim M mialam na poczatku tez kilka starc ale jak ze stresu zaczynal mi twardniec brzuch i strasznie zle sie czulam to jakos chyba zrozumial, ze chodzi juz nie tyle o moje zdrowie co nasze!! Olej go na calej linii ja tak robilam i sama rozkoszuj sie Adasiem!! zobaczysz, ze zateskni za wami bardzo szybko!! Chyba najbardziej wqrzajace dla facetow jest to, ze po klotni my olewamy i chodzimy usmiechniete
pamietaj adas jest najwazniejszy i pomysl o nim jak Ci jest smutno!!!

okładnie cię rozumiem bo mój też jak tylko wstanie czy wróci z pracy to do komputera idzie...
[/url
[/url]
Nie wyobrażam sobie, aby mój mąż postąpił w ten sposób
Szczerze? Pogoniłabym takiego faceta! I niestety, jak urodzi sie dziecko, wcale lepiej nie będzie, dojdą inne problemy, wierz mi, a jak widać Twój mąż nie bardzo potrafi sobie radzić w prozaicznych sytuacjach... Pamiętaj, że Twój los i dziecka leży w Twoich rękach.
tak nadgonilam troszke postow i normalnie cale szczescie ,ze mojego jakos specjalnie gry nie ruszaja ,uff jedyne co to gra w plemiona ale ogarnie wioski raz dwa i wsio wiec nawet tego nie odczuwam Bogu dzieki 
otoz - jestem chudziutka ,drobniutka jak juz wiecie przez co mam ogromne problemy z kupnem odziezy ,brzuszek tak mi urosl ,ze zostalam totalnie bez spodni ,jeszcze wczoraj zalozylam na wcisk tak ino by odebrac corke z przedszkola ale dzis nawet sie nie daly wciagnac na brzuch a sila nie chcialam bo rzecz jasna -to nie zdrowe i .....

[/url]

oddychaj gleboko i nie pobij swojego chłopa
--
Twoje slowa kochana przypomnialy mi - mnie w akcji na porodowce podczas rodzenia z moim

[/url]mój za to w pewnym momencie sam zaproponował ze moge go pobić
jakbym go tak zczopila za rane po wypadku to by chyba 

Ja też swojego przygotowuje na poród, będzie biedny, to wiem w 100% :D
co nie zmiena faktu ze ten kto wymyslil gry komputerowe itp powinien sie w piekle znalezc!! :/
[/url]
, ale w moim przypadku - nie zatruwają mi one życia i nie są powodem takich akcji jak u Ciebie 
a wypowiadacie się "przepraszająco" za nich
[/url]
[/url]