Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
maści clotrimazolum można spokojnie używać, tylko globulki są zakazane.
A ja właśnie byłam badana. Masakra. Lekarza ręka cała we krwi. No i teraz też krwawie. Powiedział, że zaczyna się poród. Martwię się tym krwawieniem. Teraz boli mnie brzuch jakbym okres miała. Rozwarcie małe. Główka mocno napiera na szyjkę. Mam mieć test oksytocynowy.
Dominiczka gratuluję:-)
A ja właśnie byłam badana. Masakra. Lekarza ręka cała we krwi. No i teraz też krwawie. Powiedział, że zaczyna się poród. Martwię się tym krwawieniem. Teraz boli mnie brzuch jakbym okres miała. Rozwarcie małe. Główka mocno napiera na szyjkę. Mam mieć test oksytocynowy.
Cobraczek
5 minut temu
swisssky: Ja też pisząc ze smartfona sprawdzam, zanim wyślę - tak by wypadało, żeby innych nasze wypowiedzi nie kuły w oczy - to taka sugestia dla koleżanki z góry...
Jak Cie kuje to nie czytaj
Kochane a powiedzcie mi czy znacie jakies sposoby na pozbycie sie wody z organizmu tzn. od kilku dni strasznie puchna mi nogi wieczorami, a dzis obudzilam sie jak bania pije duzo wody ale chyba nie pomaga w sumie bym nie nazekala ale strasznie bola mnie palce u rak jak zginam i lekko stopy
Cobraczek
Treść doklejona: 20.03.13 10:31
migotynka Lepiej Ci teraz?
I tak na marginesie jak cytujesz kogos to rob w to w taki sposob zeby bylo bardziej czytelnie a pozniej poprawiaj innych.
--