Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ale spokojnie rozkręci się!
głupi katar!
A Wy jak się czujecie? obiecuje przeczytać chociaż dwie strony lub trzy wcześniej aby być na bieżąco 
i teraz musze zmienic koncepcje ale pojecia nie mam co nalozyc, fiolet,granat,roz a moze zielony ?? juz sama nie wiem a moj wcale mi nie pomaga podjac decyzji
musze cos z tym zrobic bo jutro jade do babci z rana a ddzis o 16 po dziecko do przedszkola i paczke do odebrania do godz.17 mam
hormony ciazowe zaszalaly
nera ty masz ciemną karnacje może jakiś fajny ciepły brąz :-)
wygladam niczym stroik wielkanocny
do tego w pierwszy dzien wiosny snieg za oknem sypie masakra
Ale nocki przesypiam całe i nie budzą mnie jej kopniaki. Piszecie dziewczyny, że jak jest dzidzi aktywna w brzuszku to po urodzeniu też. Czyli mam się już przyzwyczajać, że będzie ruchliwym dzieckiem? 
Moja dzidzia też należy do aktywnych i potrafi dobrze kopaćAle nocki przesypiam całe i nie budzą mnie jej kopniaki. Piszecie dziewczyny, że jak jest dzidzi aktywna w brzuszku to po urodzeniu też. Czyli mam się już przyzwyczajać, że będzie ruchliwym dzieckiem?
to raczej takie generalne sprzatanko
w sumie juz skonczylam i zostal mi obiadek do zrobienia 
ale co tam niech sobie robi co chce
Nie wiem czy to prawda, ale słyszałam, że jeśli się farbuje włosy w ciąży to farba dobrze nie złapać.

że jeśli się farbuje włosy w ciąży to farba dobrze moze nie złapać.

Nera jak doprowadzisz się do porządku to wstaw zdjęcie swoich włosków, jestem ciekawa co z tego wyjdzie
od kiedy ruchy maluszka zaczelyscie czuc przez dotyk ? niby kurcze trzecia ciaza a mi umknelo hihi

czy wielkość ciąży
. Czasem wielkość zarodka nie jest adekwatna do trwania ciąży liczonej od OM, bo przecież nie zawsze owulacja jest w 14-15dc.w 39dc czyli 6t3d

Ja czułam je od samego początku, czyli od 17 tc.
a ja kurcze niestety jeszcze przez dotyk nie wyczuwam ale przeciez nadejdzie ta chwila
szkoda tylko ,ze tak dlugo to trwa bo juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla sie dzielic odczuciem ruchow z moimi dziecmi i moim P.
Poki co biedne pukaja ,stukaja do brzuszka ,prosza by pohasalo mocniej ale nic z tego
My z Leszkiem uczymy się nawzajem, teraz ma katarek i się męczy, ściągam gruszką mu ale kurna tak plącze, że mi też łzy lecą głupi katar!

[/url]
[/url
[/url]
normalnie człowiek by chyba umierał już z głodu, a co dopiero babka w ciąży. Niech oni tam staną na wysokości zadania, nie wierzę, że nikt nie ma kanapki, batona, no czekogolwiek...