Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeMar 21st 2013
     permalink
    Właśnie, PENNY dobrze pisze, zapytaj może coś zostało z kolacji, jakieś pieczywo ,serek, herbata na pewno cos się znajdzie.
    --
  1.  permalink
    Kandy a nie masz nikogo innego na miejscu procz meża? jakiejs kolezanki np. Polozna raczej nie pojdzie do sklepu moim zdaniem...
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    O kurde... Nie no może da się coś skombinować do jedzenia, bo przecież nie można tak :D
    Ja tam bym spróbowała ;d
    albo choćby od dziewczyn z sami coś poprosiła i jutro mąż jej odkupić może przecież :P czy nikt nic nie ma :(?
    Trzymam kciuki Kochana :*
    Będzie dobrze :*
    -- [/url]
  2.  permalink
    zjadlam wafelka i jakos dam rade do rana juz. z rana przywiezie mi maz i przykaciolka jedzenie..

leze sama na sali i ogolnie smutno.. sprobuje zasnac.. sciskam :*
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeMar 21st 2013 zmieniony
     permalink
    Kandyzowana: leze sama na sali i ogolnie smutno.. sprobuje zasnac.. sciskam :*

Mnie kochanie skurcze ustapily sopiero w 6 dobe po lekach (a w 4 dobe po zwiekszonej dawce) mam nadzieje ,ze i u Ciebie zaczna dzialac :hugging: Adasiu -siedz grzecznie u mamusi i nie fisiuj zbytnio .E-ciotki na Ciebie poczekaja wiec nie wychodz teraz babelku :whorship: Spokojnej nocy ,sprobuj zasnac -sen dziala cuda :kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Kandyzowana trzymam za Was mocno kciuki!!
    • CommentAuthoredytak1984
     permalink
    Kandyzowana mocno zaciskam kciuki !!!
    --
  3.  permalink
    Kandyzowana ściskam za Was mocno kciuki! Będzie dobrze :*
    --
    •  
      CommentAuthorCalypso77
     permalink
    Kandy - bardzo trzymam kciuki. Trzymaj się dzielnie
    --
    •  
      CommentAuthornana81
    • CommentTimeMar 21st 2013 zmieniony
     permalink
    Kandy, nie pij już wynalazków :cool:
    Skurcze często nie wyciszają się od razu. U mnie po jednorazowym cięższym dniu, przy lekach, trzeba było 2-3 dni absolutnego lezenia z ewentualną przepustką na wizytę w toalecie. Poleżysz, odpoczniesz, dostaniesz leki i będzie dobrze. Trzymaj się.
    --
    •  
      CommentAuthorwyder
     permalink
    kandy te maliny za mocno chyba podzialaly plus emocje spowodowane sesja pewnie... ech rozumiem cię i ten strach współczuję żeby ci coś dali i żeby szybciutko wszystko się wyciszylo :-* no i kolorowych snów sen to zdrowie więc spróbuj odpocząć :-*
    --
    •  
      CommentAuthorcloe78
     permalink
    Kandy odpoczywaj Kochana :*
    --
  4.  permalink
    kochane dziekuje Wam za otuche.. troszke pospalam i czekam na 24 bo mam leki wziac o tej h..
    od kroplowki i od tego ze mi soe krew 6 razy cofala i ciagle przy wenflonie majdrowano - boli mnie bardzo zgiecie w lokciu bo mam tam wklucie.. to utrudnia jakakolwiek pozycje :/

oby do jutra do wizyty mojego lekarza..

dobranoc Wam :*
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Natalko kochana, nie smuć się bo Adasiowi będzie przykro. Jutro na pewno lekarze jakieś decyzje podejmą. Spokojnej nocy
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Kandy kciuki, żeby to wszystko się uspokoiło.
    --
  5.  permalink
    spalam 3h z przerwami.. juz jestem po pobraniu o 5 krwi i po oddaniu siusiu.
    wczoraj na IP tak mnie badano ze dostalam krwotoku ale juz jakby mi przeszlo i mam kropelki..
    Niech zyje w pospiechu delikatnosc.. hyhs

a jak i Was mamusie akcje?! jak cytynko u Ciebie?
    --
    •  
      CommentAuthorKlNGA
    • CommentTimeMar 22nd 2013
     permalink
    Kandy, trzymaj się kobietko, mam nadzieję, że sytuacja szybko się ustabilizuje :grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorbaribal
     permalink
    Kandy, pisałaś że dzisiaj będzie Twój lekarz i położna - pewnie od nich dowiesz się czegoś więcej i uspokoją Twoje troski.
    Trzymam kciuki i powodzenia!
    •  
      CommentAuthorwyder
     permalink
    kandy kochanie teraz będzie już dobrze :-* mają cię pod opieką a mały na pewno lubi siedzieć w mamusi i będzie z tobą do 40tc tego ci życzę :-*
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
    • CommentTimeMar 22nd 2013 zmieniony
     permalink
    Dzien dobry dziewczeta :grouphug:

Kandy oczywiscie i dzisiaj zdroweczka i mega poprawy zycze:hugging:

Dzis 18 tydzien ciazy :crazy: :crazy: Jeszcze 2- 4 tygodnie i podglad co wyroslo mojej dzidzi :swingin: mam nadzieje ,ze ladnie mamusi nozki rozkraczy :tooth:

To takie piekne - jeszcze sie nie zna dzieciatka w lonie ,a juz sie tak mocno kocha od samego poczatku :heartsabove:
    --
    • CommentAuthorAnge
     permalink
    Witam sie z rana :-)
    Kandy trzymam kciuki za was!!! bedzie dobrze i tego wam zycze z calego serca :-)
    ja w nocy budzilam sie kilka razy tak mnie dlonie bolaly :-(
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Kandy trzymaj się kochana :) Przekaż Małemu, że jeszcze czas na Niego :) Leżysz sama na sali, to sobie spokojnie możesz z łobuziakiem pogadać :) Buziaczki :)
    --
  6.  permalink
    Kandy i ja mocno trzymam za was kciuki! Znam ten strach, ale myśl pozytywnie! Jesteś pod stała opieka, wiecmusi być dobrze!
    •  
      CommentAuthorstokosia87
     permalink
    Kandy biedna trzymaj się:-)
    Mnie dziś dopadly poranne mdłości :-( ale sniadanko uratowało sytuację i obyło się bez wymiotów.... Tragedia!!!
    --
  7.  permalink
    Kandy najważniejsze że jesteś pod dobrą opieką...mocno trzymam za ciebie i za Adaśka kciuki:)

Ja dzisiaj mam połówkowe...kuuurde a stres mnie znowu ogarnął...tym bardziej że wczoraj małego czułam rano (tak mi się wydaje), a wieczorem już nie....

masakra, zwariuje do końca tej ciąży...no ale i tak jest ze mną lepiej, od tygodnia ani razu we łbie nie pojawiły mi się jakieś negatywne scenariusze...Nie mam na nic wpływu przecież.
    -- [/url[/url]
    • CommentAuthormeganr1
     permalink
    KAndyzowana trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Ja w I trymestrze 3 razy byłam w szpitalu i wiem, że to nic fajnego, ale ważne że jesteś pod stałą opieką lekarzy, a jeszcze masz swojego lekarza prowadzącego i położną to już w ogóle "lepiej" być nie może :-) -także uszy do góry - leki pewnie niedługo zaczną działać i skurcze sie uspokoją!
    --
    •  
      CommentAuthorŻabka221
     permalink
    Kandy - odpoczywaj i myśl pozytywnie , wszystko się ułoży ;* bądzcie dzielni,buziaki ;**
    Nera- ja byłam w 18 +3 na USG i zobaczyłam piękną pipuche :) po 3 dniach miałam wizyte u mojego gin i on tylko potwierdził , mała tak eksponowała to co ma między nogami że myślalam ,że zwariuje ( bo od początku modlałam się o córcie) buzie chowała i zasłaniała rączkami a pipka na wierzchu :cool: ja na twoim miejscu bym się umówiła wcześniej na usg, wiem co to znaczy tyle czekać ,zwarjować można :surprised:
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    kandus trzymaj sie dzielnie :threesome::threesome:
    cytrynko rodzisz?
    • CommentAuthorAndzia1508
     permalink
    witam się!:wink:
    Kandyzowana trzymajcie się tam z małym dzielnie,wszystko będzie dobrze!Odpoczywaj.
    No właśnie, ciekawe co u Cytrynki.
    Byłam wczoraj u fryzjera,zrobili mi jasne pasemka i się mocno rozjaśniłam,ale w domu dopiero zauważyłam, że coś nie do końca jest w porządku i mam na głowie jasny placek,co dość wyraźnie widać,więc idę dziś do reklamacji, niech to kurna poprawią, w końcu stałą klientką jestem.:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Witajcie:)
    Kandy, mam nadzieje, że w końcu się najadałaś:) i że już wiesz na czym stoisz. Skurcze nadal się utrzymują?
    Andzia - ja właśnie patrzę na moje włosy, które farbowałam jakiś czas temu i dochodzę do wniosku, że już w ciąży nie pójdę na farbowanie, bo wydaję kupę kasy, a efektu nie ma. Włosy mam jak przed farbowaniem, jedynie odrosty pokolorowane;/
    --
    •  
      CommentAuthormangaa
     permalink
    Kandy no mam nadzieję, że Twój Ginek się Tobą dobrze zajmie :*

Anairda nie starchaj, jak Ci mówię, że będzie dobrze to będzie dobrze! :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Dzień dobry:)

A ja właśnie wróciłam z przychodni, jestem po glukozie, fuuj:( Ostatnie łyki były dla mnie katuszami i nieziemską mordęgą, byłam bliska...wiecie czego:) Okropność:shocked:
    Napiłam się wreszcie kawy z mleczkiem, zjadłam solidne śniadanie i już mi lepiej:)

Kandy trzymaj się dzielnie, będzie dobrze, ale jak wrócisz do domku nie szalej z tymi ziołowymi naparami:wink:
    Wbrew pozorom, ziółka bywają zaskakujące:wink:

A teraz dumam co by tu dzieciom na obiadek zrobić?
    Może na odpowiednim wątku znajdę inspirację? :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorZebra82
     permalink
    Dzień doberek :wink:

Kandy zdrówka i szybkiego powrotu do domu.

anairda1986: Ja dzisiaj mam połówkowe...

Trzymam kciuki. Napisz później jak po wizycie :smile:

A dla wszystkich miłego dnia życzę :bigsmile:
    -- ;
  8.  permalink
    Jak myślicie, a można podjechać autem do laboratorium tam zrobić co trzeba i na te dwie godzinki pojechać do domu a później przyjechać na pobranie?
    -- [/url[/url]
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Witam kochane :grouphug: nie mogę się od dzielić od Was :heartbounce:
    Kandy słoneczko jak się czujesz?? mam nadzieje, że już lepiej. Napisz nam co powiedział Twój lekarz? :hugging:
    Cytrynko co tam u Ciebie?? rodzisz??
    Bardzo się cieszę, że Wasze wizyty kończą się dobrze :winkkiss: i trzymam mocno kciuki za następne wizyty i badania :grouphug:
    Nera jednak chcesz znać płeć dziecka?? :devil: bądź dzielna kobieto :updown:
    --
    •  
      CommentAuthorcloe78
     permalink
    Venus Kochana czekamy na wiecej fotek Lesia, wstaw jakies jak bedziesz miala chwilke :) Buziaczki dla Ciebie i Malenstwa :kissing:

Kandy trzymaj sie tam Kochana i pisz jak sie czujesz :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Anairda - mieszkam bliziutko przychodni i chciałam zrobić to samo, ale mi zabroniono. Nie można zbyt się ruszać aby nie "spalać" energii, więc stąd to siedzenie na miejscu. Dasz radę:)
    --
    •  
      CommentAuthorŻabka221
     permalink
    anairda1986- ja ostatnio też robiłam glukozę i z tego co mi babki z przychodni mówiły to można pojechać sobie do domu tylko musisz tam siedzieć i nic nie robić i potem przyjechać znów na popranie , tylko wszystko na spokojnie , żeby nie być zbyt aktywnym bo to sfałszuje wynik, nie można gdzieś na zakupy leciec czy cos
    :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorwyder
     permalink
    ciekawe co u cytrynki trzymam mocno za nią kciuki :-)
    kandy napisz nam co tam u ciebie bo bardzo się martwimy wszystkie...
    anairma kciuki za wizytę :-*
    --
  9.  permalink
    Jestem jestem:) Od wieczora bardzo boli mnie brzuch , jakbym okres miala.bez przerwy. Szyjka miekka, rozwarcie na palec a wczesniej bylo na pol palca. A ten co mnie dzisiaj badal byl gruby wiec moze cos ruszylo z tym rozwarciem.
    --
  10.  permalink
    cytrynka251: A ten co mnie dzisiaj badal byl gruby wiec moze cos ruszylo z tym rozwarciem.--

hehe, nie czasem dr Szadok? bo mnie tez kiedys badal i mu wyszlo rozwarcie na 4cm :shocked: i niepotrzebnie lezalam w szpitalu. Ale jak odbieral moj porod to cud, miod i orzeszki. Takiego lekarza zycze kazdej :)
    --
  11.  permalink
    Tak Kuleczko, ten sam:) Fajny jest. Ale mnie okropnie boli, tak na dole rozrywa, kluje...ech a gdzie tu 10cm
    --
  12.  permalink
    Jest bardzo fajny:) dzieki niemu nie czulam tak bolu, bo zartowal i smial sie. Caly czas byl przy mnie. Nie wiem co Ci doradzic, zeby ten bol zlagodzic... mi pomoglo chodzenie.
    --
    • CommentAuthormeganr1
     permalink
    Anairda mnie panie w laboratoium pozwoliły pojechać do domu, ale ja mieszkam blisko, no i musiałam siedzieć - w sensie nic nie robić. Ruch ograniczyłam do przejścia z/do samochodu.
    --
    •  
      CommentAuthorwyder
     permalink
    cytrynko powoli ale jednak coś się ruszyło to już bardzo dużo :-)
    nie wiem jak u was ale u mnie zimno i w nocy spadł śnieg o_O
    --
  13.  permalink
    meganr1: Anairda mnie panie w laboratoium pozwoliły pojechać do domu, ale ja mieszkam blisko, no i musiałam siedzieć - w sensie nic nie robić. Ruch ograniczyłam do przejścia z/do samochodu.

no ja właśnie tak samo bym zrobiła. Mąz by mnie zawiózł i przywiózł...

jejku stresuje się masakrycznie tą wizytą...Miałam sprzątać, ale z tego stresu odłożyłam to na jutro.
    -- [/url[/url]
  14.  permalink
    Witam :-)
    Bylam u lekarza z maluchem wszystko dobrze, na dzien dzisiejszy bede miala dziewczynke (moge prosic o dopisanie?).
    Ale dostalam do szpitala, napisala mi na skierowaniu "zagrozenie przedwczesnym porodem?" Do tego powiedziala ze lepiej bedzie jak dzisiaj pojade, bo kto wie, jutro moze sie juz akcja porodowa rozwinac :-( ehh
    --
    •  
      CommentAuthorwyder
     permalink
    tylkonsdzieja kciuki więc żeby w szpitalu się okazało że to nic poważnego :-*
    mnie dziś brzuch pobolewa jak na okres martwię się tym po tej ostatniej akcji że skurczami chyba jestem przewrazliwiona... ale możecie mi powiedzieć czy też tak macie?
    no i mały jest już główką w dol czuje dziś cały dzień jak gmera mi w szyjce dziwne uczucie...
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Cytrynko uśmiałam się , że lekarz był grubszy tym razem , od razu wyobraziłam sobie te paluchy hihihihi
    Trzymam nadal kciuki za szybszy postęp porodu :bigsmile:

tylkonadzis a powiedziała co się dzieje? szyjka sie skraca, rozwiera czy o co chodzi z tym przedwczesnym porodem?
    --
  15.  permalink
    Eveke no on ma paluchy potezne :P takie paroweczki :P
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.