Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Jak będę miała chwilkę czasu to zdam relacje z porodu
Powiem Wam tylko tyle że mała jest słodka waży obecnie 1520gram:)Zakochałam się w niej z mężulkiem na zabój

A jakie ma słodkie dołeczki jak się delikanie uśmiecha no szok

Nie możemy się nią nacieszyć

Zdjęcia wrzuciłam pod karte bo tak szybciej troszkę...zapraszam ciężaróweczki

Fajnie że możemy sie razem cieszyć czyimś szczęściem tu na forum

nie sprawdzał szyjki, z resztą jak nie ma potrzeby to on przez całą ciążę na fotelu nie bada. czuję się niedoinformowana, nie wiem jak się do tej cesarki przygotować, czy brać położną. Siostra miała do cc położną i powiedziała że tylko tyle że ją ogoliła... ech jakieś to ciężkie wszystko, coraz bliżej końca a ja mam coraz większy mętlik w głowie, a na męża nie mam co liczyć, bo on stwierdza że się nie zna i nie wie co robić i że jeszcze czas...
rozwarcie nie rosnie,ale skurcze daja popalic, wody mega sie sacza,jak bede miala sile to bede pisac co i jak,ale dzis Julka bedzie z nami :)

wczoraj juz nie zagladalam na forum i nadrabiajac wszystkie wpisy tak mi sie pomieszalo ,ze widzac wage 1520 wystraszylam sie ,ze Kadny urodzila tfu tfu ,przez chwile zamarlam ,ale cale szczescie od nowa przestudiowalam wpis -normalnie mi sie myslicie wszystkie hihi ,Tyle Nas tu jest a do tego mam klopoty z pamiecia :
ciesze sie ,ze weekend z samymi dobrymi wiesciami rozpoczety
Przedwczoraj Mały uderzał mnie mocno w pozycji mojej siedzącej, co oczywiście było cudowne :)
Od wczoraj czuję jedynie pod ręką przesuwania, rozciągania, baaaardzo delikatne puknięcia. Na siedząco nic i generalnie jest leniwy. Nie panikować nie? Skoro czuję, że jakieś ruchy wykonuje? Bo niby jest napisane, że w przypadku osłabnięcia ruchów jechać na IP.. Jak sądzicie?
teraz tylko na biodrze....
[/url
[/url]blubis pewnie ze panikowac, nie musi byc codziennie tak samo, najwazniejsze ze Maly daje o sobie znac :)

Chyba odsypia nockę 

Przedwczoraj Mały uderzał mnie mocno w pozycji mojej siedzącej, co oczywiście było cudowne :)
Od wczoraj czuję jedynie pod ręką przesuwania, rozciągania, baaaardzo delikatne puknięcia. Na siedząco nic i generalnie jest leniwy.