Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

co do sutków to mnie też bardzo bolały, aż się zraziłam i dopiero od 3 dni Leszka dostawiam do piersi a tak ściągałam, On nie potrafił się przyssać, ja nie potrafiłam go przyłożyć prawidłowo i też przez to laktacja się nie rozkręciła
ale teraz jest lepiej, w dzień Leszka dostawiam a na noc ( ze względu na to, że cyce puste i dopiero w nocy mam pokarm ) karmię sztucznym mlekiem

bo uwielbiam go mieć przy sobie i patrzeć na niego

zdroweczka zycze bo cos coraz wiecej informacji mam ,ze znajomych rozlozylo chorobsko ,dbajcie o siebie i oczywiscie odpoczywajcie do maximum
nera gratuluje pierwszych ruchów :-* i oby maluch był grzeczniejszy niż mój :-)
moje dziewuszki tak mnie kopaly ,ze obolale zebra mialam jeszcze po porodzie ,szczegolnie ta mlodsza Gabrysia
Najbardziej obawiam sie pozniejszych tygodni bo rzecz jasna-jak dzidzia podrosnie to bedzie trzeba sie dostosowac do niej bo jak inaczej a np.moja Julka budzila sie w brzuchu o 3 nocy i fisiowala do 6 rano i uwaga- wiecie ,ze po porodzie miala to samo
Ani rennie, ani żadne imbiry itp:( Cokolwiek zjem lub się napiję, mam potworną zgagę. No, po wodzie nie mam, ale trudno żyć samą wodą:(Co prawda umordowana zgagą i wiecie, że mi już nic nie pomaga
na chwilę ulgę przynosiło mi jedynie chrupanie migdałów w słupkach - jadłam zawsze przed snem, zeby móc zasnąć - może spróbuj. U mnie w 9-tym miesiącu migdały szły w ilościach hurtowych

Do tego drgawki ,suchość ust i problem z mówieniem , nie wiedziałam co się dzieje , wzięłam 2 nospy i po pol godz leżenia dalej to samo .. Miałam jechać na IP (myślalam ,że to wyrostek mnie dopadł) ale zadzwoniłam najpierw do mojego gin - powiedział że to -KOLKA NERKOWA
kazał wziąć jeszcze nospę , pyralginę i apap i wejść do wanny pełnej gorącej wody i leżeć ok godz, a po 4 h gdyby nie pomogło powtórzyć dawke leków..więc mój N napuścił mi wody i jakoś się tam wgramoliłam ,krzyczałam z bólu i wierciłam czekając na rezultat ..delikatnie pomogło , choć nie był to zadowalający efekt .. po godz wyszłam .. ból lekko ustąpił , jak leżałam bez ruchu to czułam tylko kłucie (choć i tak ból niesamowity) powtórzyłam leki i poszłam spać , w nocy jeszcze lekko pobolewało ale to i tak już nic z tym co przeszłam .. Nikomu nie życze takiej "akcji" , najgorsze ,że ponoć te kolki często wracają
dzisiaj już trochę lepiej ale zapuchłam strasznie i kołowata od leków jestem
i prawie 2 miesiące nie będziemy płacić czynszu:D
[/url
[/url]

dbaj o siebie 
a jak się teraz czujesz?? 
Miłego dnia wam mamusia życzę. Ja właśnie zbieram sie do szkoły do Mediolanu, a nie chce mi sie jak diabli!!!
zazdroszczę
ja dzis czuje sie fatalnie ,mam omdlenia ,zawroty glowy a do tego jestem biala jak sciana
Odpoczywaj dziś dużo kochana
dzis jestem nie swoja normalnie ,ale nic -mam nadzieje ,ze jutro przejdzie bo jak tak bedzie to nie dojde za chiny ludowe do ginekologa na wizyte w srode
My dziś byliśmy z Leszkiem u lekarza na badaniach, jest zdrowy jak byk i waży 3765
[/url
[/url]
Dobrze że piłkarz zdrowiutki:)