Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Z początku jak wyszłam ze szpitala musiał w ruch pójść laktator ale od wczoraj ją zmordowałam i od wczoraj rano i dziś całą noc wisi na obu cycach
Jestem taka szczęśliwa że mogę ją karmić piersią
Amelka jest nawet grzeczna a ja z mężem zakochani w niej na zabój
Nawet to wstawanie na karmienie w nocy jakoś mnie nie denerwuje bo mogę na nią patrzeć cały dzień non stop

teraz przez dwa ostatnie tygodnie przytylam po kilogramie... chwilowo mam 7 na plusie więc tragedii nie ma ale nie rozumiem z kad ta zmiana jem tyle samo

a wrecz jeszcze leki mi dolozyl bo wyniki cytologi zle
,z Gabrysia zas po 6 dobie sciagalam az 140ml mleka (z jednej piersi) bylam w szoku ,wysoka temp.itp ,zagubic pokarmu nie moglam .
też krótko karmiłaś??

ja tego nie rozumiem ale to ich sprawa! mam tylko nadzieje, ze ja bede mogla karmic normalnie, az sie boje ...
a jak u was z pokarmem w ciąży? macie juz? u mnie siara pojawiła sie juz ok.20 tyg

ja dziś idę do poloznej na słuchanie serduszka :-)

ja dzis z rana na paluszkach jak jeszcze wszyscy spali i wzielam sie za dmuchanie wydmuszek dla corki do przedszkola i tak sobie dmuchalam ,ze az krew z nosa poszla
no i oczywiscie ble ble ble od mojego i oczywiscie dokonczyl dmuchac reszte sam

Wybaczcie, że nie pisze zbyt często, ale po prostu za dużo się tu dzieją, a ja nie nadążam.
i to normalne, że przyrost wagi u mnie jest mały. Mam nadzieję, że mnie jeszcze uda się przytyć do końca ciąży przynajmniej 3 kg.
[/url
[/url]