Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

no i teraz to już na pewno na mnie pora 

Zakupilam takie typowo wiosennie kolorowe ,a co najlepsze dla dziewczynki hahaha ,jeden pajacyk tylko ujdzie dla chlopca bo jest w bialo blekitno lososiowe paseczki reszta bigos kolorow z dodatkiem mocnego rozu ale cooo tam

Na samą myśl robi mi się smutno, bo oni tacy dziwni są... Teściowa ostatnio stwierdziła, że nasze pokolenie jest jakieś dziwne, bo powiedziałam, że nie będę na święta myła okien, bo nie mogę podnosić rąk do góry i skakać po krzesłach. I zaczęła opowiadać jak to ona w ciąży remont robiła i dostała duszności i wylądowała w szpitalu. Nawet nie skomentowałam.

zobaczymy co będzie jutro
No i oczywiście normą jest, że bratowa zawsze pyta męża czy coś zje (zupę albo czy chce coś do picia), a mnie nigdy nie zapytała... I w takiej atmosferze czekają mnie święta
tylko u mnie szykuje się na kolejnego giganta, niestety rodzę powyżej 4,5 kg więc lekarz raczej nie pozwoli mi naturalnie, tym bardziej po dwóch cc

Chce się podzielić moim małym sukcesem, wczoraj po załamce postanowiłam dawać Leszkowi na każde zawołanie cyca i tak do wieczora od rana, było ciężko nie raz bo chciałam dać mu MM ale wytrzymałam. Tylko wieczorem dałam mu aby przespał noc. Dziś czuję jak leci mi mleczko mimo, że mam flaczki, przystawiam małego do piersizobaczymy co będzie jutro
Ale nie olewaj nocnych karmień, one bardzo stymulują laktację, a nocne mleko jest szczególnie wartościowe dla dziecka.

troszke posprzatalam i pozniej z mamita na zakupy i jakby nie bylo kilka marketow zaliczonych
mamy juz prawie wszystko na swieta
jutro jeszcze z mezulkiem na drobne zakupy i odpoczywam 

[/url
[/url]