Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a to swoją drogą, ciagle by mi najchetniej wisiala na cycku i zasypia w ten sposob, jednak nie minie pol godziny a ona znowu chce
a jak Wy planujecie spedzic swieta?
Gratki, masz cycozwiska :DDDD Jak mój Krasnal ;) Ale korzystaj ile wlezie, bo to szybko mija...
Milagros zbadaj tarczycę, mi tez tak kilogramy leciały, w 3 miesiące poszło 20, potem jeszcze 4 kg i się zatrzymało.
Dziewczyny, Wy jesteście na bieżąco. Szukam suwaczka/naklejki pod wykres z tygodniami ciąży, ale takiego bardzo opisowego, że w tym tygodniu dzieje się to i to. Może być duży... Kiedyś gdzieś takie widziałam pod jakimś wykresem i były bardzo fajne, a teraz znaleźć nie mogę...
No to odstawilam butle na dobre i w nocy pospalam z godzinkę
Chcą jeść, spać i być blisko Was w tych pierwszych tygodniach, czuć Wasz zapach i ciepło. Nie potrzebują na poczatku tych wszystkich zabawek wyprawkowych, potrzebują opiekuńczych ramion matki.
a jak Wy planujecie spedzic swieta?
Wiem,ze to jest niedobre i dwa razy zrobilam ten blad ale od porodu spalam z malenstwem i wrecz ciezko bylo mi sie rozstac przez pierwszy miesiac w ciagu dnia przez co doprowadzilam do tego ,ze mialam je w lozku do drugiego roku zycia
narazie brakuje mi snu ale nawet z tymi ledwo widzącymi oczami usmiecham sie caly czas jak ją karmię, w nocy tez:-) j
w takim razie musze powtorzyc badanie, mam jednak nadzieje ze nie bo innych objawow procz chudniecia nie mam
Frag fajnie , że jesteś
A ja znów konam, ta moja kolka mni9e wykończy
Powtórz, tylko może za jakieś dwa trzy tygodnie, bo teraz jeszcze hormony szaleją po ciąży i wynik może nie być miarodajny. Czy Ty jesz normalnie czy stosujesz "cud diety matek karmiących" ? A tak wogóle to chodź na rozpakowane :>
Milagros, jak młoda śpi to ty też śpij, nawet w dzień, wtedy trochę łatwiej dać radę
ale z drugiej strony nie orientuje się jak to jest z tym plamieniem po cesarce
... a kiedy masz wizytę u gina?