Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url
[/url]
córunia tatunia chyba będzie

Leszek rośnie zdrowo, większość czasu śpi ale wczoraj miał problem z brzuszkiem lecz mam nadzieje, że sytuacja jest opanowana 

Moj maz od samego poczatku chcial corcie wiec chyab tez bedzie tatusia he. Moze powinien czesciej dodtykac brzuszka i mowic do niej. Bo on jak kładzie reke to czuje ze jest cieplejsza i moze mala tez to czuje i narazie nie chce. Ale tatusiowi pare razy udalo sie poczuc wiec jest zadowolony.
Mój mąż w Wielką Sobotę czuł pod ręką jak syncio kopie

czy jest tu jakas dziewczyna znajaca sie na prawie (chodzi o lokal mieszkalny)?? jesli tak to
niech napisze do mnie na priv
Najczęściej po tym kopie też mocniej (aż boli)..Dziewczyny, jak to jest z czkawką u maleństwa?

jak myslicie cappuccino jest szkodliwe dla plodu bo przyznam sie ,ze nie mam pojecia czy dobrze robie ???
co pijecie w ciąży?Ja piję herbatę czarną - zazwyczaj rano raz dziennie, kawę z mlekiem (niskociśnieniowiec jestem) - jedną, dwie maks, zieloną herbatę jedną lub rooibos (nie zawsze), pokrzywę (jest b. dobroczynnym zielem), melisę jak mnie nerwówka ciska i wodę. Soki czasem. Wklejam artykuł o ziołach w ciąży. Teraz mam zamiar ruszyć z liścmi maliny - na 28dni sporo o nich też było. W poprzedniej ciąży piłam ostatnie dni.
idę dziś do lekarza na 6 w sprawie tego bólu na wysokości zeber ciekawe co mi powie
Dziewczyny jakie są normy dla badania glukozy z obciążeniem? Może mi któraś podpowiedzieć bo nie mam wpisanych?
mam poczekać tydzień i powtorzyć badanie , jeśli nadal będzie podwyższone to będe musiała brać antybiotyk