Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
niestety jutro jeszcze nie będę tulić i to jest właśnie najgorsze w cc bo dopiero jak dam rade sama wstać to mogę zobaczyć maleństwo
Waży ok.1900, więc raczej mało
. Spokojnie!

a Leszek ma kolki
takze naprawde wspolczuje 
niestety jutro jeszcze nie będę tulić i to jest właśnie najgorsze w cc

Moj gin stwierdzil, ze od przyszlego tyg moge juz rodzic
pobral mi tez wymaz na GBS a winik bedzie dopiero za tydz w piatek wiec do tego czasu mam zaciskac nogi
gdybym nie urodzila do 24 mam sie u niego zjawic ale powiedzial, ze raczej nie bedzie takiej potrzeby bo urodze wczesniej, bo dzieciatko jest juz bardzo nisko

Sluchajcie.. moj dzidzius ma.w.brzuszku czkawke kilka razy dziennie i czasem sie zastanawiam czy tak powinno byc?
1500zl za ciepla wode ,gdzie tylko listopad i grudzien mieszkalismy a mieszkanie 10 miesiecy puste stalo.Czy to mozliwe ze 2 osoby z dziecmi orzez 2 miesiace tyle by nabili ?
do tego mam wypowiedzenie najmu lokalu (obecnie tam nie mieszkam) i ogolnie sie wali
chyba moj byly maz z rodzina mnie przeklnal ze lekko w zyciu mam
. Odpuść ludziom, bo oni na to wpływu nie mają. A jeśli już, to jest takie powiedzenie, że tak jak dobro wraca, tak samo zło, które się innym wyrządziło. Sorry.Już któryś raz mówisz, że co złe to wina innych, którzy Ci źle życzą / zazdroszczą. Odpuść ludziom, bo oni na to wpływu nie mają. A jeśli już, to jest takie powiedzenie, że tak jak dobro wraca, tak samo zło, które się innym wyrządziło. Sorry.
uciekam z forum bo zbedne sa sprzeczki a jak widac czasem niektorzy potrafia dobijac a nie w druga strone ... faktycznie ,lepiej dusic wszystko w sobie bo jak widac wyzalenie sie pogarsza samopoczucie ,nie polepsza 
niektorzy potrafia dobijac a nie w druga strone
Skąd głupi pomysł, że masz większe koszty bo były mąż Ci źle życzy?
przeciez nie mowie,ze jakies czary rzucil -poprostu tak sie mowi jak ktos ciagle gada zle o Tobie