Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a jak tam u was z libido????
anairda to spotkamy się tam razem he:)
moje mnie szokuje - jest b. wysokie od ponad 1,5 roku. CIąża, nawet teraz zaawansowana w ogóle go nie osłabiła... :) a w poprzedniej ciąży to słabiutko było. Raz na 2-4 tygodnie serduszko. Teraz jedno po drugim nieraz. Ja się martwię jak dam radę jak połóg będzie ;) może się trochę uspokoi a potem ciekawe też, bo w poprzedniej ciąży co seks to mleko płynęło z piersi - to mało komfortowe raczej... zobaczymy. Ale widzę po sobie że to może być bardzo różnie Dziewczyny a jak tam u was z libido????
nie wytrzymałam i pojechałam na ktg, bo nie mogłam się ruchów doczekać. Wszystko dobrze jak się okazało :) akurat trafiłam, że mój gin miał dyżur, obejrzał ktg i powiedział, że ok
Normalnie czas odpoczac od watkow bo chyba z braku wiosny co niektorym hormonki szaleja i co troche jakies zgrzyty
a po co psuc milusia atmosferke
Ha, ja zapominam nazw rzeczy i się czasem wysłowić nie umiem. Nie mogę zebrać myśli i coś chcę powiedzieć, ale nie wiem do końca nawet jak to w słowa ubrać. Tak jakby mi półkule w mózgu nie za bardzo pracowały ze sobą. Ale widzę, że to taka chyba już przypadłość ciężanych
chcę coś powiedzieć i brakuje mi odpowiedniego słowa...najczęsciej jak mi się przypomni to nikt mnie już nie słucha:D
Uff ufff odetchnelam.po wizycie wszystko ok. Szyjka dluga i zamknieta! Dzidzius ma sie dobrze, tylko mniejszy prawie o tydzien. Mam brac lekarstwa i bardzo sie oszczedzac. I jak bedzie dobrze to nastepna wizyta dopierow polowie maja na usg polowkowe:)