Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url
[/url]

Nerka, hahaha, no to sie córaa wystraszyła..... rozmawiałaś z nią o tym potem? hehehe...
im blizej porodu tym bardziej sie martwie,ze dla mojej calusnej bedzie to duuuuzym przezyciem ,swiata poza mna nie widzi ,nawet starszej corce niepozwalasie patrzec na "jej mame" .Latem zaczne uczeszczac z Gabrysia do poradni pedagogicznej -tam specjalista napewno pomoze naprowadzic ja na zmiany .Julcia w pelni pogodzila sie z pojawieniem sie nowego czlonka rodziny -obie zyjemy dniem wyprawkowym i nie mozemy sie doczekac zakupow. Jedyne u Julii martwi mnie to ,ze nie chce braciszka tylko siostrzyczke .moze zmieni zdanie jak zobaczy malenstwo ...

chyba to zagadanie tego lekarza sprytne wybilo mnie z tropu i uswiadomienie ze jest nie tak cos doszlo do nas jak wyszlismy z przychodni... na szczescie to ostatnie usg i juz nie bede musiala.tam isc ... szkod ze mojego lekarza od usg tam nie bylo bo postanowil siw urlopowac dlugi czas tylko jakis zastepczy bubek..
a spac nie moge bo niewygodnie z tym bolem lewrj strony...
chyba ide sie juz myc i na pobranie krwi mykam..
taka obolała jestem
mała sadystka, upodobała sobie te żebra i koniec
No i najgorsze jest to, że ja o tym wiem.. Ale leżę jak jakiś głupek na tych plecach i głaskam brzuchol z każdej strony, potem trochę potrzęsę a tu nic.:(