Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Do tego mam oponkę na brzuchu większą niż ty, więc te ruchy zaburzała tkanka tłuszczowa.
[/url
[/url]Spokojnie, jeszcze będziesz prosić żeby dzidzia się uspokoiła.:)oj tak - ja nieraz juz błagałam synka by mi odpuścił, bo kopniaki są czasem potwornie mocne...;)
mały jednego dnia jest bardziej aktywniejszy innego mniej,tak jak każdy - nie tlyko maluch w brzuchu ale i już po narodzeniu i dorosły ;) Każdy ma prawo do różnic w nastroju, zachownaiu, aktywności - również nasz małe bąki ;)))
ale najważniejsze ze z Adasiem wszystko dobrze 

Początku ciąży niestety nie bede miło wspominaćtak czasem bywa. Ja z córcią miałam takie bóle głowy że myślałam że już po mnie, miałam wizję guza czy wylewu... Nigdy nie czułam gorszego bólu. Poród nawet to był pikuś przy nim :/ Co do wspominania dobrze, to np. tę ciążę znosiłam dobrze jakoś pomiędzy 6-7 miesiącem... Początek ciężki, końcówka też, z 6 przeziębień... Ale co to w porównaniu z nagrodą, jaka nas czeka :)
teraz też mi się zdarzy, ale to pikuś w porównaniu z poczatkiem ciąży.
[/url
[/url]
, a może nawet lato. Jest teraz 8 rano i już 15 stopni (ma być dziś 25). Słoneczko pięknie świeci, aż się chce coś robić. Niestety jeszcze muszę poczekać z urządzaniem pokoju dla niuni, bo dopiero w maju się przeprowadzimy do nowego domku :(( A ja już bym chciała tak na dobre wziąć się do pracy :))
[/url
[/url]mam dokładnie jak Ty,a z tymi kilogramami to nie "już" ale "dopiero"
ehhh w piątek się okaże czy wód jest więcej....
[/url
[/url]
[/url
[/url]no to masz troche inna sytuacje , ja tez myslalam ze mam malo wod bo brzuchol mam maly i wogole ale skoro nikt mi nic nie powiedzial wiec chyba jest okey :)
Mam nadzieje, ze u ciebie ilosc tych wod sie zwiekszyla!!!
[/url
[/url]
trzymam kciuki za piątkowa wizytę:) my też w piątek mamy ginka , i jak do tej pory mąż był ze mną na każdej, miło tak razem
Dziewczyny Kochane, co sądzicie o piciu wody gazowanej?
W tym tyg dopiero maz rozlozy lozeczko , ktore zostanie ubrane jak bede w szpitalu co by sie za mocno nie okurzylo
Wozek tez dopiero zamowi moj maz po urodzeniu maluszka
Nie to zebym sie ociagala ale mam strasznie maly pokoik i nie mam gdzie tego wszystkiego trzymac
ale ubranka i wszystko pozostale jest juz na swoim miejscu 
jakaś taka niepozbierana jestem w tej ciąży, w poprzedniej na tym etapie to już wszystko było spakowane i gotowe, a teraz... hmmm...
już nie pamiętamy co z takim maluchem się robi
kiedy ubierałyście łóżeczka i robiłyście cały kącik malucha na gotowe?nie ma co za wcześnie ukjładac pościeli itp, by się to nei kurzyło. Ja naszykuję, ale bedzie zapakowane, w folii, wyjmiemy na samo przybycie maluszka. Prasowanie góry ubranek jeszcze przede mną...a nie wiem jak to zrobie, bo mnie plecy strasznie bolą przy prasowaniu. Do tego dzisiaj mi zaczeło łupać jakby się miała rwa odezwać...aaaa!
mnie też suszy i ciągle glodna jestemoj a jak mnie w ostatnich dniach suszy! Prawie tak jak podczas karmienia Gosi - wtedy to chlałam wode non stop nieraz;) apetyt tez mam... staram się hamować, ale niełatwo...

, Ale co tam, najważniejsze, że u dzidziula wszystko OK, i zaczyna się rozpychać, a to na razie bardzo miłe uczucie
[/url
[/url]