Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
oj tak - ja nieraz juz błagałam synka by mi odpuścił, bo kopniaki są czasem potwornie mocne...;) Spokojnie, jeszcze będziesz prosić żeby dzidzia się uspokoiła.:)
tak jak każdy - nie tlyko maluch w brzuchu ale i już po narodzeniu i dorosły ;) Każdy ma prawo do różnic w nastroju, zachownaiu, aktywności - również nasz małe bąki ;))) mały jednego dnia jest bardziej aktywniejszy innego mniej,
tak czasem bywa. Ja z córcią miałam takie bóle głowy że myślałam że już po mnie, miałam wizję guza czy wylewu... Nigdy nie czułam gorszego bólu. Poród nawet to był pikuś przy nim :/ Co do wspominania dobrze, to np. tę ciążę znosiłam dobrze jakoś pomiędzy 6-7 miesiącem... Początek ciężki, końcówka też, z 6 przeziębień... Ale co to w porównaniu z nagrodą, jaka nas czeka :) Początku ciąży niestety nie bede miło wspominać
mam dokładnie jak Ty, a z tymi kilogramami to nie "już" ale "dopiero"
no to masz troche inna sytuacje , ja tez myslalam ze mam malo wod bo brzuchol mam maly i wogole ale skoro nikt mi nic nie powiedzial wiec chyba jest okey :)
Mam nadzieje, ze u ciebie ilosc tych wod sie zwiekszyla!!!
Dziewczyny Kochane, co sądzicie o piciu wody gazowanej?
nie ma co za wcześnie ukjładac pościeli itp, by się to nei kurzyło. Ja naszykuję, ale bedzie zapakowane, w folii, wyjmiemy na samo przybycie maluszka. Prasowanie góry ubranek jeszcze przede mną...a nie wiem jak to zrobie, bo mnie plecy strasznie bolą przy prasowaniu. Do tego dzisiaj mi zaczeło łupać jakby się miała rwa odezwać...aaaa! kiedy ubierałyście łóżeczka i robiłyście cały kącik malucha na gotowe?
oj a jak mnie w ostatnich dniach suszy! Prawie tak jak podczas karmienia Gosi - wtedy to chlałam wode non stop nieraz;) apetyt tez mam... staram się hamować, ale niełatwo... mnie też suszy i ciągle glodna jestem