Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

czy Wam też Allegro poprzestawiało się samoistnie na "nowy wygląd"?
tylko ta cholerna anemia cały czas mi towarzyszy i przez nią jestem taka słaba
w weekend mam iść na ktg, a w poniedziałek dzwonić żeby ustalić konkretny termin cc... obym tylko do poniedziałku doczekała
z automatu będziesz przy niej wszystko robić.Mi nikt nic nie pokazywał szczerze mówiąc bo sama od razu wiedziałam jak co zamierzam robić.Odzywa się w człowieku taki instynkt że bez problemu wykonuje wszystkie czynnościdokładnie - ja tak miałam:)
jak chcesz wrócić do starego wyglądu to w lewym dolnym rogu (przynajmniej u mnie - używam firefox'a) jest taki przycisk oznaczony ">>" i jak go klikniesz, to rozwinie się pasek z przyciskiem "wróć do starego wyglądu"... Może to pomoże?

[/url]
[/url]

[/url]
[/url]
ja wczoraj mialam wizyte u gin mojego i jakos nie wiem... ustalilismy ze jesli oczy nie beda wskazaniem to ja chce rodzic SN... wiem ze potem krocze boli i jest sie tam juz inna i zmieniona ale jakos mimo iz cesarka moze byc dla mnie wygodniejsza to nie znaczy ze konieczna i dla dzidzi lepsza... chybaze bedzie maluszek duzy albo jakid emergency...
i powiem szczerze, że nigdy nie brałam tego pod uwagę, decydując się na SN
A tak humorystycznie rzecz biorąc, to po drugim synu mój mąż stwierdził, że zrobiłam się ciaśniejsza. Ja tłumaczę to tym, że lekarz mnie pozszywał za bardzo ( na swój rozmiar, hehe) , ale małż - i tak zadowolony:) 
za pranie biorę sie w przyszły pon potem prasowanie , myśle ,że tak po godzince dziennie będe na to przeznaczać(dłużej nie ustoję przy desce )
ja się biorę wcześniej za wszystko bo mam przeczucie ,że moja żabka będzie chciała wyskoczyć wcześniej

i jeszcze ten deszcz za oknem ..
bo w takim nastroju nic rozsądnego bym nie wybrała
a ja dzisiaj znów na uczelnie i to jeszcze do 21 ;/ potem jeszcze 40 min drogi ;/