Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ustalilismy ze jesli oczy nie beda wskazaniem to ja chce rodzic SN... wiem ze potem krocze boli i jest sie tam juz inna i zmieniona ale jakos mimo iz cesarka moze byc dla mnie wygodniejsza to nie znaczy ze konieczna i dla dzidzi lepsza..
Ważne chyba byś piła dużo płynów i Urosept spokojnie możesz łykać - 3x2tabl, ja jeszcze brałam żurawinkę. A resztę lekarz podpowie...
Ana powodzenia :D Choć zapewne wszystko będzie dobrze!
A ja sobie właśnie uświadomiłam, że ostatnio zero stresu przed wizytą, teraz mamy tylko III prenatalne za 1,5 tyg. to pewnie się delikatnie postresuję przed samym wejściem do gabinetu, a tak to już luzik... Dzidzia się rusza cały czas, rośnie to pewnie wszystko dobrze. U Ciebie tak samo. ;)
Agosa ja myśle o Karowej :) albo o Szpitalu Św Zofii przy Żelaznej :)
Agosa ja myśle o Karowej :)
jakos urodzila naturalnie, nikt jej cc ciecia nie wciskal.
ja rodzac silami natury na Zelaznej
A jestes z W-wy?
Po badaniu lekarz stwierdził, że mam infekcję
A badania moczu masz ok?
mam zamiar ja ciagnac do 36 tc a potem przestawiac sie juz na diete mamy karmiacej by nie bylo dla mnie takiego naglego odciecia od np. cytrusow itp.
Nam na SR mówili, że nie ma czegoś takiego jak dieta mamy karmiącej i że nie ma potrzeby odstawiać żadnego produktu profilaktycznie. Więc ja zamierzam jeść normalnie, chyba, że mała wykaże jakieś znaki, że coś jej nie pasuje, to wtedy będę odstawiać.
Bo do tej pory jak mi podrósł na samym początku, to teraz stoi w miejscu, ale nie wiem czy tak będzie całą ciążę?
Nam na SR mówili, że nie ma czegoś takiego jak dieta mamy karmiącej i że nie ma potrzeby odstawiać żadnego produktu profilaktycznie. Więc ja zamierzam jeść normalnie, chyba, że mała wykaże jakieś znaki, że coś jej nie pasuje, to wtedy będę odstawiać.