Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i trzymam kciuki :)
nawet nienadrobie ,tyle tych postow...

więc stanęło na majówce i Sudetach, a że niedługo rocznica ślubu to sobie to połączyliśmy 

i oby tak zostalo!!
ja mam nadzieje, ze nasza majowka tez bedzie udana w domku z Krystiankiem

dziewczyny macie tak ze jak sa.reklamowki tych fundacji i chorych dzieciaczkow to Was scicka w .zoladkach i wtedy szczegolnie martwicie sie o zdrowie babelka i powtarzacie sobie , ze bedzie wszystko ok? ja to sie bardxo tym przejmuje..
[/url
[/url]

tez tak mysle, choć gdyby to był jakiś stan zapalny to był by chyba nieprzyjemny zapach, pieczenie swędzenie czy coś a u mnie jakich kolwiek objawów brak...
Akirko tez tak mysle, choć gdyby to był jakiś stan zapalny to był by chyba nieprzyjemny zapach, pieczenie swędzenie czy coś a u mnie jakich kolwiek objawów brak...

[/url
[/url]cloe a Ty mogłabyś już się szykować na zwolnienie listy, cooo?
Cloe- słyszałam o sprawdzonym sposobie na ruszenie sytuacji a mianowicie seksik, taki do końca, bo nasienie działa jak naturalna oksytocyna, a więc do dzieła!też tak słyszałam, ale ostatnio czytałam, że badania nie potwierdziły, że jednak nasienie nie przyspiesza... ale pewnie za tydzień jakiś, półtora chętnie popróbuję ;) narazie tę ospę musimy przetrwać i daj boże w dwupaku