Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a na twardnienia to vos bierzesz?
Anize, to nie mam zamiaru rodzic teraz ale jak urodze za jakies 2 tyg to bedzie ok ( w 37tc) . Ja akurat pozostane w pełni oddana "odważnym" tezom mojego lekarza a i jemu chodziło , że CZASEM Natura wie co robi i w moim przypadku już wie. I jemu nie chodizlo , ze mam rodzic dzisiaj , tylko właśnie mowa o tych 2-3 tygodniach :-) . Uspokoił mnie tylko jak mu powiedziałam, jak fatalnie sie cuzje - że jakby TERAZ się coś zaczęło to już nie byłoby źle. co nie znaczy, że powiedział - Spokojnie - możesz rodzić jutro. Bo tez mi kazał odpoczywać i się oszczędzać jeszcze jakiś czas.
A ja chce urodzić prędzej niż później bo ja ledwo daje rade i tyle.. także czekam do upragnionego czasu bezpiecnzego i licze, że Adaś zechce wyjść.. :)))) ale sprzatac i okien myc na przyspieszenie nie mam zamiaru hihi
Zadziwiającym jest fakt, że Twój lekarz jest przekonany, że już teraz weszłaś w bezpieczny czas, a poród w 37 tc, to juz będzie idealnie. Tego Ci oczywiście życzę Kandy, ale skąd ta pewność?
moj lekarz sam jest z 33tc ale nevermind. Moge Was irytowac i juz sie nie bede.na ten temat odzywac bo napisalam relacjecpo wizycie i uwazam ze z tym nie ma co dyskutowac. Czasem zaluje ze tu cos napisze bo potem czytam o "irytacji". Czy ja Wam kaze rodzic?! napisalam ze w MOIM przypadku jest tak a tak i tylko moim.. nie Waszym czy innych kobiet.. to ze ja chce urodzic w tym 37tc i nikomu nic do tego - to przeciez nie znaczy ze urodze.bo Adas moze chciec siedziec to wtedy co? Nie wypchne go na swiat. Pisalam o tym, ze jakby mialo sie zaczac cos.to jest juz bezpiecznie.. matko czytajcie ze zrozumieniem. Mozecie oczywiscie sie nie zgadzac ale tu nie.ma z czym sie zgadzac badz nie.
A jesli chodzi o mojego lekarza to moze jakbyscie go poznaly i by Wam prowadzil ciaze i byly w mojej osobiw to byscie to rozumialy ale wcale od Was tego nie oczekuje ze zrozumiecie bo kazdy ma swoje podejscie do spraw. Ja siw akurat nie mam zamiaru sprzeczac. Irytujcie sie jesli chcecie ale ja mam tak a nie inaczej. Martwilam sie i chcialam.dotrwac do tego 36tc i sie prawie udalo a potwm niech bedzie co chce.