Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
może opiszecie jak odczuwacie ruchy maluchów bo ja często czuje na dole takie skubanie i dotknie i jestem wręcz pewna że to są paluszki :-) za to u góry i na bokach czuje pożądane kopniaki :-)
i z dużym marginesem wyrozumialosci dla roznych pogladów, chyba nie wymagam za duzo od ludzi....ot są jacy są :) ( wspaniali najczesciej!)
oj tak , te dwie godziny strasznie powoli mijają , samo wypicie może nic przyjemnego ale do przeżycia , ja miałam też parę chwil grozy , ze zaraz wszystko zwrócę bo tak mi niedobrze było gdzieś godzinę od wypicia , no i potem przez 2 dni słodkiego nie ruszyłam W tym teście obciążenia glukozą najgorsze jest wg mnie to czekanie,
fajnie ze kazdy ma swohe zdanie i mzoe je tu napisac. niemniej ja bym nie pisala z emnie cos irytuje
juz sie nie bede.na ten temat odzywac bo napisalam relacjecpo wizycie i uwazam ze z tym nie ma co dyskutowac.
Mangus, a dlaczego musisz powtarzac badanie? wczesniej robilas obciazenie 50? czy cos nie tak wyszlo?
Cloe jak tam noc?? :) Czy cos sie ruszylo??
hej dziewczyny jestem dziś spuchnieta na twarzy że zrobił mi się drugi podbrudek tragedia pieje pokrzywe już 3 dzień jak widać chwilowo bez efektów...
dokładnie. Mi wystarczy świadomość, jakiej nabyłam na studiach ze Wczesnego wspomagania rozwoju. Wczesniactwo niestety może być przycyzną bardzo wielu najróżniejszych problemów... mniejszych, większych i potężnych... I to prawda, że niektóre dzieci w 36 tc są dojrzałe, a inne mają niestety cechy wczesniacze. Ja tylko powiem w temacie, że nie życzę NIKOMU bycia rodzicem wcześniaka. Te godziny spędzone na oddziale patologii noworodka to jest trauma niezależnie czy ten wcześniak urodził się w 25tc, 29tc (jak moje), czy niby bezpiecznym 34tc.. I potem niestety całe życie podporządkowane wizytom lekarskim u specjalistów, bo naprawdę tego trochę jest.
Aha, no u mnie wyszla od razu cukrzyca ciazowa, tez mam w rodzinie chorych,ale nie powtarzalam, bo mnie moj gin skierowal do szpitala na obserwacje dmuchajac na zimne. No i ja to paskudzctwo pilam bez cytrynki, bo zapomnialam :P
U mnie w rodzinie babcia jest cukrzykiem. Mi cukry na czczo wychodzą dobrze.