Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url
[/url]Dziewczyny czy skurcz może być np tylko jednostronny?
Dokładnie wygląda to tak, że pod skórą z prawej strony, mniej więcej pod prawą piersią, czuję mrowienie. Czasami do tego stopnia, że zmniejsza mi się czucie w tym miejscu. Zauważyłam, że najcześciej występuje to podczas siedzenia. Nie wiem czy to może być coś niepokojącego, czy siedząc jest wywierany nacisk na coś i taka reakcja...
[/url]
[/url]czy czasem nie miałaś problemów z woreczkiem żółciowym, np kamyczków przed ciążą?
ze po co ja sie chce masowac? Dla przyjemnosci he he

po tygodniu drugi ... zaczynało się banalnie i bez podejrzeń, też myślałam ze to może mała kopie , w razie mocniejszego ataku mogę ci poradzić co robić w takich sytuacjach ;) jak narazie bym się zabezpieczyła na twoim miejscu- pij dużo wody , kup sobie sok z żurawiny lub herbatę ,polecam tabletki prenatal urocare i piwo bezalkoholowe, bo gdyby to faktycznie miała cię "atakować" ta kolka to lepiej teraz zadziałać bo póżniej można paść z bólu grrr
i staraj się ograniczyć kefiry jogurty itp, ja się stosuje do tego do tej pory i od 2 tyg cisza ;DD 

Czyli jednak tych wód mało kurka.. coś Ci tam ciekawego jeszcze poopowiadali ?

Nawet mi się dziecko mniej dziś rusza;/
moja jak zasnela wczoraj po 19 tak jej nie czulam cala noc wcale a w dzien moze ze 4 razy lekkie pukniecie ,napewno z dzidzia wszystko ok
,doslownie ledwo zyje , dobrej nocuni wszyskim 
co za wiosna
buziaki
poczytałam tu dyskusję o wcześniactwie i jego cechach i sama sie cykam
Katka a Ty jak tak zazdrościsz to bierz się za drugie
--
u mnie blekitne niebo i sloneczko -nadzieja na dalsza wiosne 
Nercia jak tam gorączka przeszło????
w nocy duszacy kaszel nie dal mi spac
kocham byc chora w ciazy 
pozniej tylko dodatki z Ikea i wsio . Bedzie mozna brac sie za wyprawke,wozek kupie w czerwcu ,aaa i jeszcze renowacje lozeczka trzeba zrobic ,ciekawe jak sie z tym wszystkim wyrobimy 
Domi - super , ze do nas zagladasz mimo swojego juz dzidizusia po tej stronei swiata :-)

Myślałam że jak będe miała dzidzię po tej stronie to nie będzie czasu na komputerek a tu niespodzianka można

U nas podobno trzymają do 3 dni jak jest wszystko ok. Więc mam nadzieję, że do środy wyjdę, bo mam w środę szkołę rodzenia, a nie chciałabym opuścić spotkania, bo będzie o karmieniu piersią.