Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

jak ja tego nie lubie ,mam cos takiego ,ze kazdy szmer mnie budzi a co dopiero ...
oczywiscie on sobie dalej smacznie spi ,a ja niewyspana siedze
Mykam odswierzyc kolor wlosow i uciekam na miasto w pogoni za butami "tupiacymi" dla Julii - ma 7 lat a juz takie cuda ,widziala gdzies u dziewczynki na placu zabaw i teraz szukac wiatru w polu
,
[/url
[/url]
,

Pierwszy raz dzidzia tak szalała, że o 2 w nocy miałam pobudkę i od tej pory już nie spałam, raczej przysypiałam na kilkanaście minut... Myślałam, że w nocy harcowała to teraz będzie spokój, ale nadal szaleje. Jak tak będzie po urodzeniu to nie wiem jak nad nią zapanujemy 
bosheee niech to już będzie 37 tydzień...bo się wykończę ze strachu.tylko po 37tyg strach nadal jest... ;P albo i bardziej jeszcze. CO prawda wiem o co ci chodzi - że dzidziuś będzie gotowy do życia poza brzuszkiem... Ale wierz mi, ja mam teraz silny stres... większy niż w 2 trymestrze jednak chyba:/ Czekam na dzisiejsze ktg w szpitalu. Jejku, niech albo się zacznie, albo niech będzie ok i mnie wypuszczą... oby tylko nie kazali mi zostać i czekać...

nie martw się mój ginek powiedział że ta mała istotka to już jest osobny organizm praktyczn ie , może mieć dni szaleństw , spokoju itp , więc nie martw się , :) nie stresuj Filipka
A ja się wykończę z tymi ruchami:( od dwóch dni Filip jedynie stuka mnie wieczorami i trochę w dzień. I znowu się zaczynam zamartwiać.
dziekuje za gratulacje 
dziekuje kochana za wsparcie buziaki
jak pojdziesz do porodu to bedziesz sie cieszyc ze rodzisz w IE a nie w PL. Pod wieloma wxgledami jest lepiej.. ale o tym sie juz nie bede sie rozpisywac.
Dzis wypilam pierwsza filizanke herbaty lisci z malin
to ja chętnie poczytam.
i nie wiem, co lepsze
Trochę jestem "zła" na gina, bo od miesiąca mi mówił, że on to widzi poród niedługo i może nawet za wcześnie, i wg niego powinnam właśnie rodzić, a tu nic!
ja zaczelam dzis w 35tc. w pt zaczne 36tc (no skonczone bedzie 35 jak to sie mowi). ale dostalam pozwolenie od lekarza i poloznej (sama bym tego noe zrobila)

Ta moja julka mnie wykonczy
te buty co widziala u dziewczynki rownie dobrze mogly byc zakupione w Afryce ,nie ma takich ,a ja juz padam od chodzenia za nimi -a najlepsze jest to,ze pojecia nie mam jak wygladaly 
ciekawe jak kruszyna to robi
(boje sie ,ze pozniej nie cofnie mi sie pepek ,a to brzydko wyglada -juz przy Gabi nie wrocil do formy a co dopiero po trzeciej ciazy ,ale przeciez to nie koniec swiata
)
cos ze mna nie tak -chyba sie starzeje
mamusie te po 20 tyg. czy wszystkie juz macie widoczne te kreski ?
czuje sie jakby to mialo trwac jeszcze z miesiac ... 0 oznak [/quote ja nie miałam żadnych oznak nawet dzien przed... to nic nie znaczy :)ja nie miałam ani w poprzedniej aniw tej ciaży kreski :) jestem szatynką. to nie zasada, że ma być
__
Moje dzisiejsze KTG bdb. najlepsze do tej pory, nasz lekarz zadwolony. Pojawiły się tez skurczybyczki – choć nie silne jeszcze, ale w 20 minut 4 były, takie na skali do 50 dochodziły. Czułam wtedy mulenie brzucha jak na @. oj moze się rozkręcą jutro… tak bym chciała:)Gin powiedział, że mogę wrócić do mycia okien ;)
Treść doklejona: 24.04.13 19:03
[quote=Nera86]mamusie te po 20 tyg. czy wszystkie juz macie widoczne te kreski ?
[quote=Nera86]mamusie te po 20 tyg. czy wszystkie juz macie widoczne te kreski ?
ja nie miałam ani w poprzedniej aniw tej ciaży kreski :) jestem szatynką. to nie zasada, że ma być
tak jakos lysawo mi bez tej krechy ,ale oczywiscie wszystko ma swoj plus -nie bede miala takiej widocznej po porodzie jak mialam