Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tylko po 37tyg strach nadal jest... ;P albo i bardziej jeszcze. CO prawda wiem o co ci chodzi - że dzidziuś będzie gotowy do życia poza brzuszkiem... Ale wierz mi, ja mam teraz silny stres... większy niż w 2 trymestrze jednak chyba:/ Czekam na dzisiejsze ktg w szpitalu. Jejku, niech albo się zacznie, albo niech będzie ok i mnie wypuszczą... oby tylko nie kazali mi zostać i czekać... bosheee niech to już będzie 37 tydzień...bo się wykończę ze strachu.
A ja się wykończę z tymi ruchami:( od dwóch dni Filip jedynie stuka mnie wieczorami i trochę w dzień. I znowu się zaczynam zamartwiać.
jak pojdziesz do porodu to bedziesz sie cieszyc ze rodzisz w IE a nie w PL. Pod wieloma wxgledami jest lepiej.. ale o tym sie juz nie bede sie rozpisywac.
Dzis wypilam pierwsza filizanke herbaty lisci z malin
to ja chętnie poczytam.
ja zaczelam dzis w 35tc. w pt zaczne 36tc (no skonczone bedzie 35 jak to sie mowi). ale dostalam pozwolenie od lekarza i poloznej (sama bym tego noe zrobila)
ja nie miałam ani w poprzedniej aniw tej ciaży kreski :) jestem szatynką. to nie zasada, że ma być czuje sie jakby to mialo trwac jeszcze z miesiac ... 0 oznak [/quote ja nie miałam żadnych oznak nawet dzien przed... to nic nie znaczy :)
__
Moje dzisiejsze KTG bdb. najlepsze do tej pory, nasz lekarz zadwolony. Pojawiły się tez skurczybyczki – choć nie silne jeszcze, ale w 20 minut 4 były, takie na skali do 50 dochodziły. Czułam wtedy mulenie brzucha jak na @. oj moze się rozkręcą jutro… tak bym chciała:)Gin powiedział, że mogę wrócić do mycia okien ;)
Treść doklejona: 24.04.13 19:03
[quote=Nera86]mamusie te po 20 tyg. czy wszystkie juz macie widoczne te kreski ?
[quote=Nera86]mamusie te po 20 tyg. czy wszystkie juz macie widoczne te kreski ?
ja nie miałam ani w poprzedniej aniw tej ciaży kreski :) jestem szatynką. to nie zasada, że ma być