Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url
[/url]

[/url
[/url]

Teraz tylko stresujące czekanie na wykini - ok 3-4 dni. Trochę się boję, bo jem bardzo dużo owoców, a przecież to sam cukier
[/url
[/url]Moim zdaniem takie badanie nie ma sensu jakie jest robione w US.
Na szczęście trzygodzinne jest już na czczo - ale za to jaka to katorga 
calypso-ja cały czas wcinam owoce i słodycze a wynik był ok także głowa do góry ;)
[/url
[/url]
niezbyt mi sie podoba.

Nie wiem gdzie ona sie podziala 
jak szukac czegos czego nie ma 
Na rozgladanie zostal mi jeszcze tylko miesiac bo w czerwcu moj P kupuje wozek ,ze wzgledu na ponowne ryzyko wczesniejszego porodu by pozniej na hura nie latac za wszystkim . 
dzien dobry. Jak zwykle noc do kitu... czy ja jeszcze w ciazy przespie chociaz polowe nocy?? czy juz tak zostanie az dziec moj befzie sam przesypiac je? Bo nie bedzie dla mnie szokiem wstawanie na.karmienie bo i tak sie budze co godzina..dwie i nie spie kolejna godzine czy dwie a to juz flustrujace...
Dzis bolaly mnie tylko biodra w nocy.. teraz boli mnie pachwina prawa na maxa i mam twardy brzus ale nie boli. w sumie jakbym nie dotknela to bym nie wiedziala... dzizas.. uroki ciazy koncowki ... a jeszcze mam nadzieje przynajmniej tydzien.... :(
Jedyne wskazowki ktore kiedys wyczytalam to unikac wieczorem picia herbaty , nie jesc zbytnio po godz 19 ,nie bronic sie przed popoludniowa drzemka ,ukladac sie do snu na lewym boku . eh chcialabym Ci jakos pomoc
Teraz już jest lepiej, duuuzo, chociaż kolejny skok daje w kość. Także no niestety tak jest, ale kiedyś minie. No i może trafi Ci się egzemplarz pięknie w nocy śpiący, rzadko sie trafia, ale szansa jest 

z bólu się zwijam a jak uda mi się zasnąć to nagle siku mi się zachce albo pić ;) a na dodatek mam 5 miesięcznego pieska którego też czasem coś przyciśnie w nocy
i musze go wypuścić a potem wpuścić i wtedy najbardziej się rozbudzam ,ahh... ale taki już nasz los ;D ale ja się ciesze ,że mam takie lekcje bo później byłoby ciężko tak nagle po porodzie przyzwyczaić się do tego wstawania

On jest alergikiem, ale nigdy nie miał tak strasznych objawów. Katar, oczy opuchniete, ból glowy i zatok, ból mięśni...
Mojego M. wczoraj złapała tak silna alergia, że myśleliśmy, że to grypa On jest alergikiem, ale nigdy nie miał tak strasznych objawów. Katar, oczy opuchniete, ból glowy i zatok, ból mięśni...
Swoja drogą ciekawe czy Malutka odziedziczy po tatusiu skłonności do alergii.
A w naszym gronie jest jakaś alergiczka?

[/url
[/url]
...A właśnie, czy w ciąży można brać wapno?
[/url
[/url]nie słyszałaś o tym Kandy, ze natura tak to sprytnie wymyśliła, że w ten sposób przygotowuje przyszłą mamę do zarwanych nocek po porodzie...?
[/url]