Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mi wody odeszły bardzo późno podczas porodu ,przy dużym rozwarciu już, także ten tego 

A to był na pewno masaż szyjki macicy ????
ale będąc w mieście...

a pewnie jest ci ciezko przez ta pogode i wogole!! A skoro masz slabsze ruchy to pewnie malenstwo juz sie przygotowuje
moje chyba nie wierzy w wyjscie bo popoludniu wariuje 
Co do masażu szyjki, to mi koleżanka opowiadała, że jak położna zaczęła jej masować szyjkę, to ona zebrała wszystkie siły by podnieść się z fotela i strzelić jej w twarz;)

no a ze mialam dzis wizyte to depilacja tez 1 klasa 

Penny do szpitala mam 5 min wiec jakby co jestem zwarta i gotowa
ja mam 35 kilometrów
Odpoczywaj, zbieraj siły 

kciukasy za rodzace 
i zauwazylam wlasnie przed kapiela ,ze krosty zaczynaja pojawiac mi sie na brzuchu i trzy jakies male dziwne mam na reku
a swedzi ze hoho .co to kurde moze byc
a byłam pewna, że to już za chwilkę zacznę rodzić 

poprzedniego dnia bylo to samo -wieczorem wsciekalam sie a rano jak reka odjal ,a co lepsze znow prawie sladu po wysypce nie ma .Poczekam do wieczora
teraz tylko wewnetrzna strona rak przy dloniach mnie swedzi i okolice stop .Nera, a byłaś chora na ospę wietrzną? Ja bym chyba rano pojechała do lekarza, jak nie minie... trzymaj się!
Nera a moze to po prostu zwykle uczulenie?

Nera,bierzesz jakieś leki?
nera oby to było tylko uczulenie :-*
nera oby to było tylko uczulenie :-*

moja na USG pokazala tylko pipe,kregosup i potylice ,dobrze,ze to nie bylo 3D bo bym chyba zemdlala ze zlosci .Za 5 tygodni chcemy isc na to 3D,moze panna ujawini cos wiecej
tylko byle nie siusiaka
.chyba poprosze lekarza o ponowne skierowanie tak na wszelki wypadek
Wczoraj bylam na wizycie, mala wazy 1100, ale okazalo sie, ze jest za mala, z usg wynika, ze to 25 tydzien.... ehh, martwie sie.
nie martw sie poki co na zapas
powinnas czerpac same przyjemnosci teraz a nie stres ,bedzie dobrze zobaczysz
a z tymi wyliczonymi tygodniami to jak z ta waga okreslona na usg - obliczaja ,cuduja a tu nawet pol kg roznicy sie okazuje po porodzie
Ja już nie wiem co to z wami dziewczyny robić 
U nas też pogoda do niczego , w nocy padało teraz szaro i ponuro ;/ a miałam tyle planów na dziś ;D edyta -nie stresuj się , też tak miałam z 2 tyg temu ,cały czas na stresie i tylko listy zakupów robiłam ,ale już mi przeszło ;) Czasami tylko łapie chwilowego stresa ,że może czegoś nie mam a przecież już mam wszystko a nawet jak o czymś zapomniałam to można w każdej chwili dokupić ;) Nera ,może zadzwoń do gin on ci powie co zrobić , może wystarczy jakiś lek bez recepty
Umęczyłam się, umordowałam wręcz. I leżąc na plecach (jakoś tak wyszło) kichnęłam i tak strasznie mnie brzuch zabolał z prawej strony w okolicy jajnika, że aż mnie w pół zgięło i aż wrzasnęłam z bólu. Potem mi słabo się zrobiło i zaczęło mnie mdlić. Nie wiem co to było, ale już nie mogłam zasnąć. Szczerze mówiąc przestraszyłam się, że to jakieś skurcze... ale na szczęście nic więcej mnie nie zabolało.