Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

dziekuje za wyszperanie 
Napiszcie dziewczyny czy też takie nerwowe i roztargnione jesteście
dziwie sie -jak on ze mna wytrzymuje 

Jestem w szoku bo noc też w miarę spokojna ;) idę jeszcze na wyrko , później obiadek może jakiś spacerek i lody mmmm ;) Nigdy tak ochoty na słodkie nie miałam jak przez ostatnie 4 miesiące ;) 3/4 dań które jem są na słodko ;)) jak nie pierogi z truskawkami to z jagodami a to dżemik ;)) hihi;D słodką córę będę mieć 
oby się nim dobrze zaopiekowali ;*
do dzieła mamusie 
chyba , że takie wrażenie przez ten obrzęk.We wtorek czeka mnie impreza - tańczona, także muszę spytać jutro gin o pozwolenie na lekkie bujanie z nóżki na nóżkę
Czy wam też wyszły przebarwienia na twarzy?Ja mam takie plamki pod oczami i na skroniach, śmiesznie to wygląda,jakbym się samoopalaczem posmarowała w tych miejscach.Teściowa mi mówiła, że jak była w ciąży z córką to też miała takie coś,a z chłopcami to już nie.Już się nie mogę doczekać kiedy będę mieć maluszka przy sobie,ale póki co, niech sobie siedzi bezpiecznie i czeka do terminu
Już prawie wszystko mamy kupione,zostały tylko kosmetyczne sprawy i odbiór wózka i łóżeczka ze sklepu,no i czekam na przesyłkę z pościelą.Teraz to już tylko prać, prasować i czekać.Jutro mam zajęcia w SR i prawdopodobnie będzie zwiedzanie porodówki
[/url
[/url]

bowiem noga już praktycznie nie boli. Wszyscy dookoła się dziwią, że tak szybko i łatwo ból odszedł. Co prawda, uważam na nogę, stąpam delikatniej i niestety porobiły mi się straszne zakwasy od tego kuśtykania
Dzisiaj nawet pojechałam już do kościółka
Poza tym wszystko ok, mała skacze w brzuszku jak na trampolinie, aż cały brzuch mi się trzęsie. Dzisiaj nawet babka w kościele zauważyła i śmiała się 

[/url
[/url]Asia z tego co mnie uczono na studiach położniczych i przez 3 lata praktyk na porodówce to z tego co wiem wody nie mają zapachu. Rybi zapach pojawia się przy upławach i zapaleniu...Jakiś czas temu też miałam takie odczucia, ciągle mokro mi było, ale było bezwonne, też czytałam na temat sączących się wód...
co do ruchów to mój mały dzisiaj nie ruszał się za bardzo, dopiero teraz czuję że mu nie wygodnie i mnie po biodrze stuka. Widocznie taka pogoda, bo u mnie dzisiaj pochmurno.
jakby cię coś niepokoiło to jedź dzisiaj na IP albo jutro idź do poradni K i powiedz jaka jest sytuacja...na pewno cię przyjmą, ale jestem prawie pewna że wszystko jest okej:)))
[/url
[/url]