Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
pokoj juz podszykowany pod malowanie
jak ja kocham zmiany
Oczywiscie przez moja upartosc znow myslalam ,ze szpital city ale dzis zupelna cisza :) W nocy skurcze meczyly ,nie powiem bo sie troche przestraszylam . W majowke przeprowadzamy sie do moich rodzicow i tam zostaniemy conajmniej do porodu ,W weekend ogarnela mnie mania szycia ,uszylam dla Poli dwa ptaszki ze i serducho ,jeszcze chce zajaczka i sowe (taka ala karuzelowa ozdobe na wieszaku wymyslilam sobie ) a dzis bede szyc misia -ciekawe czy mi wyjdzie
spakować mężowi ciuszki na wyjście i zrobić mu listę rzeczy do zrobienia jak będę w szpitalu
Będę musiała jakoś to inaczej wykombinować, bo mój jest na listy rzeczy do zarobienia uczulony po prostu.
Będę musiała jakoś to inaczej wykombinować, bo mój jest na listy rzeczy do zarobienia uczulony po prostu.
ja kibel umyłam, ostatnie okno, ogarniam kuchnię. Mój dom dzięki oczekiwaniu na Piotrusia będzie czysty jak nigdy ;
Akirka co masz na tej liscie rzeczy do zrobienia dla meza?
oo, pokażesz? zazdroszczę takich talentów:)
__
ja kibel umyłam, ostatnie okno, ogarniam kuchnię. Mój dom dzięki oczekiwaniu na Piotrusia będzie czysty jak nigdy ;
--

Jakie bierzecie witaminki? Albo na co zwracać uwagę przy zakupie ?
zazdroszcze Ci tyle energii na koniec ciazy... ja jestem w 36 tygodniu ale nie mam juz tyle sil na takie sprzatanie...ja w 36tyg nie miałam tyle energii... dopiero jak donosiłam, to się pojawiła... może podświadomie, może syndrom wicia gniazdka, nie wiem :) Nera, super Ci to wychodzi! ALICJA, gratuluję gorąco! U nas cisza, choć słabo się teraz czuję - pobolewa jak niemal codziennie...Jutro termin wg USG genetycznego... jeśli nei urodzę do soboty czeka mnie sobotnie położenie się do szpitala. JA CHCĘ URODZIĆ! Nie chcę czekac w szpitalu!
Ange pewnie jest już po wszystkim
ale się biedna męczy.. 
Nie mam na nic siły , cała noc nie spałam tak mnie wszystko bolało pomimo tego ,że brałam paracetamol ,aż się boję dzisiaj kłaść spać
Takie to przytłaczające

Ja miałam wczoraj wizytę,mała waży 2300 g,jeszcze ułożona pośladkowo
Ja nie chcę cesarki :/