Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
.
, położna jest ze mnie dumna i jest dobrej myśli, jeśli chodzi o ochronę krocza podczas porodu.
kurcze coraz blizej -chyba zaczyna to do mnie dopiero docierac 
oby pogoda taka dalej byla to napewno z moim leniem porobie haha
Mały się zasiedział, wczoraj byłam na wizycie i nawet nie opuścił się do kanału, także myślę, że wiele Dziewczyn mnie wyprzedzi
na nd mam skierowanie do szpitala, także wydaje mi się, że przez ten tydzień nic się nie wydarzy. Bóle czasem @, czasem napinanie brzuszka, czasem ból w pachwinach i spojenia łonowego ale to tylko chwilowe, szybko przestaje. A wydaje mi się, że Twój Syn tez będzie majowy :P
Akirka mam nadzieje, ze nic poważnego się się stalo.
akirka co ci się z kostką stało

[/url]
[/url]

.Jak wroci to musze sie doczlapac do castoramy wybrac kolor do pokoju bo jutro zamkniete a od rana malowanie. Trzymam kciuki za rodzace, dziewczyna po rozwiazaniu zycze szybciutkiego powrotu do frmy i duuuzo zdrowka ,a oczekujacym pomyslnych wynikow badan 

Buziaczki wszystkim
Wasze Maluszki, tez juz po 35 tyg zrobiły się leniwe
Odkryłam u siebie nową schizę, bo czuję jak się przeciąga albo porusza jak leżę płasko to teraz podświadomie nawet przez sen wysłuchuję i budzę się na plecach z rękoma na brzuchu. Masakra jakaś. Do wizyty mam tydzień i odliczam godziny, bo te ruchy są inne niż były - bardziej je widać na brzuchu delikatnie niż kopniaki. Ehh, mam schizę pępowiny, chociaż 2 tygodnie temu pytałam i nie był owinięty. 
nie dotrzymam napewno miesiąca

i ma czkawki :o
http://www.gadu-gadu.pl/zaprojektowano-pas-do-podgladania-plodu
Nercia ale fajnie. 3 córy bedziesz miec.. mąż nie jest juz przytłocozny iloscia estrogenow w domu?? :P :P
ale,ze pierwszy jego dzidzius -jest strasznie dumny ,ze bedzie mial "trzecia" coreczke ,(zawsze podkresla ,ze trzecia co dla mnie ma ogromne znaczenie )