Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
moze to juz ten czas i nalezymy do tych dziewcyzn u których maluszki sie rozleniwiają pod koniec i duzo spią szykujac się do tego najwazniejszego dnia
a ja obalę to stwierdzenie :P hihi ja obalę wszystkie stwierdzenia, bo na mnie nic nie działa :P Także wydaje mi się, że takie gadanie, że masaż sutków, że seks, że jakieś tam liści malin powodują przyśpieszenie porodu to bzdura, po prostu jak się komuś zaczyna coś dziać akurat w tym czasie to tylko zbieg okoliczności. Niestety samo dziecko i organizm wiedzą kiedy są gotowe. (...) jesli dostaniesz powera do sprzatanka to wiedz ,ze to juz czas w przeciagu paru dni (kobiety organizm tak ma hehe -i to sie sprawdzilo bynajmniej u kazdej ciezarnej ktora znam)
Także wydaje mi się, że takie gadanie, że masaż sutków, że seks, że jakieś tam liści malin powodują przyśpieszenie porodu to bzdura, po prostu jak się komuś zaczyna coś dziać akurat w tym czasie to tylko zbieg okoliczności. Niestety samo dziecko i organizm wiedzą kiedy są gotowe.
Wczoraj mi tez wypadla chyba ostatnia czesc czopu z krwia bo mimo rozwarcia jeszcze cos tam bylo ale juz nie ma..
ja 2 stycznia i też mimo że w szpitalu w którym byłam peirwszy raz w życiu. nie miałam lekarza, POSZŁO SUPER. Lekarz i połozna b. OK byli :) ja rodzilam 25.12. i tez sie balam tego, ze personel szpitalny bedzie do bani bo swieta a okazalo sie, ze wszyscy staneli na wysokosci zadania.
Na tym etapie juz nie zatrzymuja - pytalam sie. ;-)