Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
od kiedy trzeba mieć spakowaną?

Dzis towarzysza mi mega zawroty glowy . Od rana sie obijam i nic nie robie
Jutro juz pierwsza nocka w nowym pokoju ,troszke spartackie warunki bo na raz nie rozpakuje wszystkiego ale po malutku ogarne po swojemu .
mocno kibicuje
trzymaj sie
Calypso- super ,że wszystko dobrze , niepotrzebnie się bałaś :) Ja byłam w 28+3 i mała miała 1470 -czyli podobnie się rozwijają te nasze kobitki , a teraz we wtorek mam wizytę i chyba też USG i też jestem bardzo ciekawa jak ta jej waga , może troche przystopowała bo też się martwie ,że może dobić do ponad 4
A chciałabym rodzić SN
tak mi sie zachcialo ,ze zapomnialam,ze ma procenty , oczywiscie nie wypilam
Dziewczyny pilyscies piwo bezalkoholowe w ciazy?ja parę razy ale nie smakowało tak jak zwykłe. 3 x wzięłam dwa łyczki zwykłego. a wczoraj ciutkę czerwonego winka - oj jak mi smakowało... w ciązy o wiele lepiej niż bez ciązy... ale nie polecam. To była mini ilośc . KANDY kurcze trzymaj się. Może lepiej CC niż czekanie w takiej sytuacji. 36 tydz to już spory maluszek, da radę... ŚCISKAM.

nie do wiary,że twoje dzidzi ma już ponad dwa miesiące przecież dopiero co tu na liście byłaś .Mój synek skończył juz 4 miesiące i też w szoku jestem kiedy to zleciało :)
Czy może któraś z Was dziewczyny pamięta wagę dziecka z 30 tc???

Dziewczyny pilyscies piwo bezalkoholowe w ciazy? Jestem piwiara i jakos mnie ochota naszla na browarka
alee mi bylo glupio bo znajomych wyprzedzilam 
a nie moge sobie pozwolic na hospitalizacje bo wszyscy pracuja a ja nie mam opieki nad dziecmi