Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aha test obciążenia glukozą (75 ml) wyszedł mi po 2 godzinach 140 mg, dokładnie na granicy. Lekarz stwierdził, że w normie, czy któraś tak miała?- mnie wyszlo ponad 200... i dieta do konca ciazy a maly zdrow jak ryba
macie tez tak ze dziecko preferuje jakas strone?
Mangaa w moczu mi wyszły liczne bakterie i leukocytów więcej. Wyczytałam, że to może oznaczać jakąś infekcję czy zapalenie dróg moczowych, ale jeszcze myślę, że tak mogło wyjść po infekcji, którą miałam po stosowaniu Luteiny dopochwowo.
ale zastanawiam się, czy to nie za duże ryzyko...
kochana, ja bym sobie odpuściła. Ja miałam zawsze tak, ze w aucie częściej mi brzuch twardniał - niezależne od tego czy autostrada czy nie... czy leżałam czy siedziałam. Zawsze są jakiś drgania, wstrząsy. Jesteś dopiero w 27tc, tym bardziej bym nie ryzykowała. Co zrobisz, jeśli Ci się szyjka zacznie rozwierać? Przy skracającej się szyjce wystarczy parę dni i może być klapa. Szczerze? To nie wiem, nad czym Ty się zastanawiasz... Tu chodzi o życie i zdrowie Twojego dziecka.
Po obejrzeniu tego jestem zniesmaczona i przerażona, szczególnie 8 latką ssącą pierś.